onsdag 2 april 2014

I demokratins paradis

Det finns en massa lagar jag inte gillar. Det har under åren funnits en massa tjänstemän och politiker jag ansett vara rena idioter. Inget konstigt alls, och det har nog de flesta upplevt eller upplever. I en del fall har man kanske haft misstankar om ren korruption.
Men kan man göra ett skit åt det? Svaret är nej. Det enda man kan göra är att knyta näven i byxfickan.

Det är dags att ta hotet på allvar från vänsterextrema grupper som i fallet Researchgruppen som ägnar sig åt dataintrång. Det är dags för tidningarna att hänga ut dessa personer i stället för att använda sig av de uppgifter de olagligen kommit över. Dessutom vore det intressant att få reda på vilka som finansierar deras verksamhet. Varför skriver tidningarna inget om detta? Var är Expressens grävargrupp som kan avslöja vänsterpartister som sympatiserar med AFA eller andra antidemokratiska vänsterextremister? Researchgruppen kan ju få jobbet att göra olagliga dataintrång för att hitta kopplingar mellan nätidentiteter och mailadresser. Sedan är det bara för grävargruppen att köra lite Walrafferi, och sedan ljuga ihop något för att sedan skriva skandalavslöjanden på löpsedlarna. Bara vänsterpartister är intressanta och ska ”hängas ut”.
Så ställ dig nu frågan varför ovanstående är omöjligt? Visst är det förbaskat konstigt om pressen enbart smutskastar SD-medlemmar och politiker emedan alla andra är immuna. Vart tog god journalistik vägen och är det någon som betvivlar att det finns dekret från ovan på att just SD ska vara objekt för smutskastning?
Vi har under en lång tid sett hur vänsterextrema element jobbat på att störa fullt legala torgmöten arrangerade av SD och SDU. Vi har sett hur vänsterextrema har trakasserat SD-politiker och hur det är legalt att attackera fullt legala SD-möten. Är det ok att störa 1:a Maj demonstrationer med vuvuzelor, nyckelskrammel och skräna ”Inga kommunister på våra gator!”?
Ovanpå detta blandar sig Billström i leken, och man kan läsa detta i UNT: ” Migrationsminister Tobias Billström fördömer attentatet och kräver ökad samverkan mellan myndigheterna för att stoppa våldet.
-Ett attentat mot Migrationsverket är ett attentat mot demokratin och det måste behandlas som ett sådant. Det är otroligt viktigt att understryka att politiskt våld inte hör hemma i en rättsstat
.
Jaha, det var så dags nu Billström? Men man kan ju fråga sig hur ett angrepp på ett statligt verk är ett attentat mot demokratin, emedan avsiktligt störande av politiska sammankomster och rena politiska attacker på folkvalda representanter inte är det. Därtill kan vi ju lägga expressens uthängningar som uppenbarligen var direkt riktade mot ett parti, SD. Har Billström kommenterat detta, och vilka åtgärder har han krävt mot detta? Nähä...

Det är helt enkelt så att man mobiliserat hela media och propagandaapparaten mot SD som man ser som ett hot mot den politiska blockpolitiken och den sanslösa invandringspolitiken. Inga medel är för smutsiga, och man ser mellan fingrarna även när vänsterextremister begår regelrätta rättsövergrepp. Man står sig slätt i debatterna, man har inget försvar eller kan varken berätta kostnaderna, skadorna kostnader eller anledningen till sitt handlande. Men de som inte instämmer i hallelujakören är främlingsfientliga eller rasister.
 
Jag vidhåller, för den som inte läst denna blogg tidigare; varje ”ensamkommande flyktingbarn” som kommer till detta land, d.v.s. smugglats hit, kostar lika mycket skattepengar som en helpension på Grand Hotel i Stockholm. Det är inget rasistiskt, främlingsfientligt, eller vad du vill. Det är ett rent ekonomiskt faktum.
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

TOKLANDET
(talar för sig själv)
http://toklandet.wordpress.com/2014/04/02/ar-detta-syftet-med-trolljagarna/

Aschbergs kompisar skrev till en av de uthängda i programmet.

Anonym sa...

Att Expressen inte kritiserar AFA har sin förklaring. Man kackar inte i eget bo.
http://www.friatider.se/expressens-journalister-deltog-i-afa-aktioner/Social konstruktion