torsdag 3 april 2014

Soon a third world country...

Hittade denna video på Axpixlat.
 
Den är minst sagt skrämmande, men för den skull inte mindre sann.
Det är så att man i detta land ska indoktrineras med propaganda. Den som inte håller med, är precis som i forna kommunistiska stater ”fiende till staten”. Och alla vet att i kommunistiska stater kan staten aldrig ha eller göra fel. Alltså är du dum, har fel och ska bekämpas på alla upptänkliga sätt. I kommunistiska stater var och är, det givetvis ett brott att direkt uttala sig negativt om de styrande och deras beslut. I Sverige idag är det legalt (och belönas), att förfölja och hänga ut medborgare i media, genom direkt olagliga dataintrång. Man kan inte låta bli att göra kopplingen till ”penalty boards” jag såg i Kina på 80-talet där man hängde ut brottslingar på anslagstavlor i städerna. Skillnaden är minimal, med den skillnaden att pressen i Sverige ägnar sig åt att agera åklagare och domare utan någon form av rättegång, baserat på olagliga uppgifter man fått (eller betalat för), från vänsterextremister.

Baserat på ovanstående, kan man enkelt dra slutsatsen att 2010-talets Sverige på intet sätt är mer demokratiskt än de mest föraktade kommunistiska staterna. Grunden för en sann demokrati är nämligen medborgarnas rätt att uttrycka sina åsikter. När detta inte tillåts är det inget annat än diktatur.

Vidare målar videon upp en skrämmande framtidsbild, och belyser det helt vansinniga i den migrationspolitik som bedrivs, och de konsekvenser den sannolikt kommer att medföra. Visst, med förd migrationspolitik må man kalla mig vad man vill, eftersom nysvenskan firar jättelika triumfer i fantasifulla tillmälen av alla oss som inte instämmer i jubelkören.
 
När nu t.o.m. en UN-rapport kommit fram till att vi med fortsatt migrationspolitik ser ut att bli som ett land i ”tredje världen”, kanske jubelkören tystnar och tillmälen fastnar i vissa halsar. Eller ska vi fortsätta att tycka det är berikande med kravaller, gängkriminalitet, sjunkande skolresultat, skyhögt skattetryck, obefintligt försvar, usel sjukvård o.s.v.? Allt till förmån för den multikulturella berikningen, och att det är synd om varenda kotte som lyckas smuggla sig till Sverige och alla dennes anhöriga.

Inga kommentarer: