lördag 19 juli 2014

En förvirrad person från KD

Sverige tar emot mest s.k. flyktingar i hela västvärlden. Kostnaderna är enorma och 100 miljarder per år är en låg siffra. Vi har stor arbetslöshet, akut bostadsbrist, taskig skola, usel äldreomsorg, fattigpensionärer, dåliga pensioner, dålig sjukvård och ett i det närmaste obefintligt försvar. Invandringen är någon form av helig ko för politikerna som trots enorma kostnader och det enkla faktum att bara kanske mindre än 10% av de som kommer hit är riktiga flyktingar, försöker man slå blå dunster i medborgarnas ögon baserat på falskt svammel om medmänsklighet och att vi skulle behöva arbetskraften. Tiden som åtgår innan ett ”flyktingbarn” från t.ex. Somalia är så lång att ekvationen svårligen går ihop innan det är dags för denne att kvittera ut pension. Men så kommer Ullenhag, och  är därvidlag en mästare i orbajseri och floskler som inte borde lura någon.
Jag vill hävda att den som lyckats smuggla sig till Sverige för att sedan kunna dra valser för Migrationsverket inte alls är flykting. Har man kunnat betala runt 100.000 kr för att bli smugglad just hit faller hela begreppet flykting, och i synnerhet om man ljuger om sin ålder. Begreppet ”ensamkommande flyktingbarn” är alltså en ren lögn. Det finns inga barn som kan betala 100.000kr till flyktingsmugglare, resa från en annan världsdel, över dussintalet gränser och hundratals mil. Avsikten är att komma hit och få del av det svenska välfärdssystemet som monteras ner för oss svenskar samtidigt som den heliga kon är invandrarna för våra politiker. Man pratar om berikning och att vi skulle behöva invandrarna, samtidigt som vi svenskar tydligen är någon form av andra klassens medborgare och det välfärdssystem som vi och våra föräldrar byggt upp utnyttjas av de som valt att smugglas just hit. Någon omvänd form av rasism, uppenbarligen understödd av sådana som Ullenhag som menar att vi ska ha dåligt samvete för t.ex. zigenare, och nu kompensera dem på olika sätt för historiska handlingar och händelser. Kompensationerna mot samerna lyser dock med sin totala frånvaro.
Men visst finns det riktiga flyktingar. De kallas kvotflyktingar och EU har en viss kvot tilldelad av FN varje år. De är riktiga flyktingar, inte tu tal om saken och Sverige tar emot flest per capita i hela EU av dessa. Men de utgör en liten bråkdel och resten är inte riktiga flyktingar och har betalat för att bli smugglade till just Sverige, med en rövarhistoria och en påhittad ålder när det gäller flyktingbarn, sannolikt baserad på råd från flyktingsmugglarna. På så vis bidrar Sverige med den naiva politik som förs till människosmuggling och svenska medborgare blir själva lidande. Har man lyckats få in en ankarperson kommer sedan halva släkten efter som ”anhöriginvandring”. Alltså är det en bra investering att smuggla en person till Sverige, landet som flödar av mjölk och honung.
Men nu kan man läsa att en Kristdemokrat vaknat och tycker att det behövs någon form av inspektion för asylärenden . Kanske finns det några enstaka personer som kommer till detta land som inte får den givmilda behandling som lagen stipulerar. Men man kan ju samtidigt läsa Merit Wagers blogg på denna lank , om man vill skapa sig en bild av verkligheten för de som jobbar med de s.k. flyktingarna, och till vilken grad de i själva verket är just flyktingar. Jag tror knappast att den inspektion som rekommenderas skulle vara till för att avslöja alla hitsmugglade ekonomiska lycksökare. Men hade det varit så hade jag gladeligen betalt för den – och den ekonomiska vinsten skulle bli enorm.

Inga kommentarer: