tisdag 22 juli 2014

Sätt ner foten nu

På hur många ställen i världen är det uppenbart att islam som religion inte accepterar andra religioner? Här kommer den senaste, men tyvärr säkerligen inte sista rapporten om att muslimer inte accepterar annat än muslimsk tro och religion. Jag vet inte hur många tydliga exempel det finns men historien upprepar sig; ju mer muslimsk påverkan och makt ju mindre acceptans för andra religioner och otrogna. Återgång till straff som gällde på medeltiden och dessförinnan, en kvinnosyn från denna tid och ett antal andra rena dumheter som strider mot all logik i ett modernt samhälle.
Så vad väntar oss här i Sverige? En ännu större flyktingström, från Irak, Egypten, Sudan och floskler från Ullenhag om acceptans, att vi behöver arbetskraften, berikning, visioner och religionsfrihet? Allt är rena lögner och hans visioner om ett multikulturellt paradis med fredlig samexistens kanske skulle fungera mellan alla andra religioner utom med islam, det är bara att fatta. Vi ska acceptera muslimer som kommer till detta land och se det som berikande, emedan de inte accepterar andra religioner och ej heller de levnadsregler som gäller i detta land.
Det värsta av allt är faktiskt våra ynkryggar till politiker som inte törs ta bladet från munnen, inse farorna och har idiotiska visioner om ett multikulturellt fungerande land. Detta är otroligt naivt, men skulle kanske fungera om man exkluderade islam från denna bild. Detta eftersom, mig veterligt alla andra religioner är fredliga och anpassade till 2014 till skillnad från islam.
Men visst, vill någon vara muslim och be hemma har jag inga problem med det. Men spridandet och predikandet av islam samt koranen i detta land anser jag inte ska tillåtas. Exemplen på att islam är en militant religion är otaliga och vidare det enkla faktum att man anser att en bok från 600-talet ska gälla som lag, gör att det är dags att sätta ner foten.
Nästa gång du är i din matbutik, kan du förresten prova att hitta en fryst kycklingfilé som inte är halalslaktad. Du kanske frågar dig hur det kommer sig och får då svaret att muslimska kunder kräver det.
Du vet, det står i en bok från 600-talet att djur ska slaktas genom att man skär av dem halspulsådern. När det gäller större djur är det uppenbarligen rent djurplågeri, men det blundar man för. Titta gärna på
denna länk. Snart kan du även räkna med att allt fläskkött försvinner eftersom boken från 600-talet förbjuder muslimer att äta sådant och tycker det är äckligt. Vi har ätit griskött sedan denna tid utan problem.
Men det är väl ett rent under att det inte står i koranen att jorden är platt, vilket man trodde på 600-talet och sannolikt Muhammed. Hade så varit fallet hade sannolikt Ullenhag ansett att det var acceptabelt och fick undervisas i muslimska skolor.
Så sätt ner foten nu. Ställ vetenskap, fakta och det samhälle jag vill att mina barn ska få leva i mot de totala vansinnigheter som finns i koranen och imamernas dekret. Är de ologiska och saknar verklighetsförankring ska de förbjudas, så förbaskat enkelt är det. Religion är inget paraply för dumheter och olagligheter, oavsett religion, politisk tro eller vad det må vara.

1 kommentar:

Anonym sa...

Våra nya vänner kommer från nedre vänstra hörnet till ett samhälle som befinner sig i det övre högra.

Vad skulle kunna gå fel?

http://www.iffs.se/world-values-survey/