torsdag 3 juli 2014

Ledsen för bristen på inlägg...

Käre läsare av denna blogg!
 
Jag har drivit denna blogg ett antal år nu, och har tagit en liten paus.
 
Anledningen är att jag håller på och skriver en bok. Som jag hoppas du fattar är det helt enkelt så att man inte har tid att skriva hur mycket som helst. Visst är det så att jag ser idiotiska uttalanden av politiker som gör mig förbannad och bara brinner av att egentligen få sätta kniven i på denna sida. Men det handlar om prioriteringar; och att skriva en bok är betydligt mer tanke och tidskrävande än I alla fall jag trodde när jag började för något år sedan. Jag har väl kommit sådär till tre fjärdedelar av historien, och det är väl drygt 300 sidor.
 
Men nu frågar du dig givetvis vad boken handlar om. Är det en yxning av invandringspolitiken, eller kanske om politisk prostitution?..Nix, det är det inte. Men det är en helt påhittad historia som skulle förklara varför Sverige bedriver en sådan sanslös invandringspolitik. Inblandade äro CIA, presidenten, statsministern, SÄPO, kriminella och en massa andra. Bakgrunden är en teknisk  liten manick som heter RFID. Sannolikt har du minst en på dig just nu, utan att tänka på det, eller kanske ens veta om det.
Så låt oss ponera att man kan identifiera RFID på mycket långa håll, kanske till och med från satelliter..och tänk om man kunde inplantera RFID i människor...då skulle man alltså veta exakt var varje person med detta implantat var i realtid...
 
Det är vad boken handlar om. Bara som en liten ursäkt till dig som brukar läsa vad jag skriver, men blivit besviken vid öppnandet av denna sida i jakten på inlägg.
 
Sååå...jag ber att få återkomma när boken är klar. När då då? Tja, det är ju en bra fråga. Hur lång tid tar det att skriva en bok? Hur lång tid tar det att cykla? Varför är det krig i världen?
 
Ok, ok. Det var ett fegt svar. Ge mig några månader i alla fall käre läsare. ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Handlar boken om ICA? De matar ju sina grillraketer med RFID under sommarmånaderna. Scenariot att ICA skulle veta var alla i hela världen befann sig är skrämmande i sig. Men eftersom de allra flesta i Europa befinner sig i någon form av tätort kanske vi nätkrigare inte behöver oroas skitmycket över just positioneringsverktyg?

/Vickan Eremita

Ulmerkotten sa...

Vickan;

Jag har ingen som helst koppling med ICA, och tyvärr vet jag inte vad en grillraket är. RFID siter dock i rakhyvlar och en hel del andra saker utan att vi vet om det.

Men vad jag gillar är ordet "nätkrigare". Det är ju faktiskt ett rent krig på nätet mellan två olika åsikter.

Men tänk dig nu att man kan stoppa in små RFID i människor och sedan bestämma exakt var de är i realtid. Vad är det som säger att vi får veta om all teknik man kommer på?

Robin Shadowes sa...

Jag har läst många skrämmande ting om dessa RFID-chip. Vad som sedan är sant eller inte får väl var och en själv bestämma. Som att man inte bara kan hålla reda på var folk befinner sig. Man kan även förändra folks medvetandetillstånd. Detta skall tydligen göras med microvågor. Olika frekvenser framkallar olika tillstånd, som apati, depression, ilska och liknande. Tydligen är det för detta syfte alla sådan torn är till för. Det där med mobiler och wi-fi skulle alltså bara var ett svepskäl. En annan skrämmande sak jag läste om var att dom tydligen även innehåller en lite´n cyanidkapsel, just in case om hjärntvätten inte funkar efter ett tag. Oavsett vad som är sant eller inte så tänker jag aldrig ta skiten. Om det det sedan blir som i Uppenbarelseboken, att man varken kan köpa eller sälja. Ja, då får jag väl leva med det. Svälter heller ihjäl än tar detta chip.