lördag 23 april 2011

En politiker utan ryggrad


Någon Civilminister vid namn Attefall (KD) har hamnat i kläm, vilket man kan läsa i denna artikel i SvD.

Problemställningen är att någon prins från Saudi Arabien vill betala ett moskébygge i Tensta, och artikeln handlar då om att denne prins skulle ställa krav på verksamheten i moskén, vilket givetvis blir en naturlig följd av att han bekostat hela kalaset. Attefall sitter alltså i kläm eftersom den saudiska tolkningen av islam är fundamentalistisk och går emot en hel rad lagar och västerländsk kultur m.m. Detta är inte alls konstigt eftersom koranen är skriven för sådär 1400 år sedan så att komma med vad som står skrivet i denna idag borde för var och en helt uppenbart, rent idiotiskt. Men nu kallas ju de som joddlar mot mecka för muslimer, och kallas för religion. Men då kommer Attefall på den genialiska lösningen, att testa om det blir ett totalt ramaskri om staten skulle betala bygget i stället. Alltså kommer han med den horribla lösningen att svenska skattebetalare skulle bekosta en stor moské, baserat på att det inte är lämpligt att låta utländska finansiärer (den saudiska prinsen), att göra detta. Det är alltså förbjudet enligt lag att använda skattepengar till att bygga kyrkor, men Attefall vill luckra upp denna lag så att svenska skattebetalare ska finansiera byggandet av en skrytmoské i Tensta. Sannolikt försöker han gömma sig bakom att ”det finns ett behov” och det vanliga PK-svamlet om acceptans och multikulti som man hört så öronen vissnar.

Behovet har han och andra PK-politiker skapat genom att inte ställa krav på de som kommer till detta land, och vidare har man tillåtit total segregation i de gamla miljonprogramområdena, samt startat en i det närmaste ohämmad invandring som Attefall och andra är skuld till.

Nu vill han alltså att svenska skattebetalare ska bekosta byggandet av moskéer, emedan byggandet av kyrkor i Sverige ska bekostas av svenska kyrkan eftersom stat och kyrka är separerade. Man blir inte lite kräknödig när man läser vad svenska PK-politiker håller på med. Hade de haft en antydan till ryggrad, hade de förbjudit byggandet av moskéer i detta land för länge sedan. Som jag skrivit tidigare, islam är en militant och dominant religion som inte accepterar andra religioner eller de som inte är ”troende”. Enligt koranen kommer muslimer som dödar ”icke troende” till himlen.

Det finns alltså alla anledning att förbjuda koranen i detta land eftersom den uppviglar och strider mot svensk lag, och att tillåta byggandet av moskéer borde förbjudas omedelbart.

Obs. Om denna blogg inte är länkad till från artikeln i SvD, beror det på att SvD sätter sig över yttrande och tryckfriheten i grundlagen och har beordrat Interaktiv Säkerhet AB i Varberg att radera länkningen i Twingly.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, du är inte länkad. Men för min del läser jag hellre tidningen (-arna) som komplement till dina analyser. Du ligger högt upp på min personliga popularitetslista avs bloggar.

Avs Attefall är det ju - om inget annat - roligt att se hur de sprattlar för att uppfattas som seriösa, våra 'goda' politiker. Varje ny dag bjuder på nya förvecklingar, nya sprickor i fasaden. Det är rätt imponerande att det håller ihop ännu. Det blir väl som Berlinmuren - poff, så är det öppet.

/ingvar

Ulmerkotten sa...

@ ingvar
Tack, tack! Jag kan konstatera att SvD hade först möjligheten att kommentera, och länka in bloggar, men detta tog man bort. Sannolikt blev folk så förbannade att kommentarer och bloggar inte gick att hantera - så man stängde av helt enkelt.
Som sagt; yttrande och tryckfrihet, eller hur?

Man ängar sig alltså åt en ren selektion av passande åsikter från media, emedan man ger skenet av en debatt.

Egentligen är detta mer skrämmande än ren censur, eftersom man försöker lura medborgarna och ge sken av debatter och yttrandefrihet som inte finns.

I DRR visste folk vad som gällde, och att de var utsatta för propaganda och censur. Det gör inte Svensson.

Jag vet inte när eller om fasaden lär spricka. Medborgarna i detta land är förbannat naiva och godtrogna när det gäller politiker och nyhetsmedia.

Man kan bara hoppas att muren rasar, men innan den gör det är stor skada redan skedd.

Ulmerkotten sa...

Add: Jag har börjat tröttna på att få kommentarer och länkningar raderade av media. Jag drog ett mail till journalisten och frågade om anledningen till att man dragit både länkningar och kommentarer.

Tror inte jag får något svar, men....

Robin Shadowes sa...

Man kan inte annat än hoppas att landsförrädaren Attefall drabbas av sina mohammedaners vrede endera dan.