tisdag 12 april 2011

Vad är fortsättningen?


Nu har jag sett en bild som verkligen skrämmer. Den ser ut så här:


Som alla säkert har insett är tron på ett multikulisamhälle där alla religioner och kulturer lever sida vid sida en larvig utopi som är dömd att misslyckas. Det har man insett i andra länder, och dragit ner både på invandring och invandrares rättigheter att ställa krav baserat på främmande kulturer och religioner på det landet man kommit till. Det finns minst sagt en logik i att man anpassar sig till det land man valt att flytta till. Passar inte det är det bara att flytta tillbaka till det land man kommer från eller valfritt annat land där man anser sig kunna passa och anpassa sig till de regler och den lag som gäller i detta land. 

I Sverige predikar man dock, som en papegoja samma idiotiska mantran, och menar att det ”finns lite integrationsproblem”, samtidigt som man allokerar fler poliser till områden med många invandrare. Man kör med en massa stödåtgärder till dessa områden och man kan se regelrätta kravaller, bilbränder, stenkastning mot ordningsmakten och utryckningspersonal och så vidare.
Vi ser dessutom en stor överrepresentation i kriminalitet bland invandrare och kriminella gängbildningar, ofta med rena gangsteruppgörelser mellan gängen. Gängrelaterade uppgörelser med skjutvapen är snart så vanliga att pressen inte bemödar sig om att nämna dem. Våldtäkter har blivit så vanliga, och ett nytt fenomen som heter gruppvåldtäkter att pressen sannolikt inte ids nämna dem.

Tja, pressen förresten. Deras funktion är ju att berätta vad som är av intresse och har nyhetsvärde för medborgarna. Det finns ju yttrande- och tryckfrihet i Sverige, eller hur? Men som jag skrivit om tidigare, och som Leif GW Persson påtalar, är det så att media är styrda av politikerna. Alltså mörkar man så mycket man kan och törs när invandrare begår brott, men publicerar gärna och så mycket man kan, alltså bild och namn när det är någon svensk som begått ett brott. Kommentarer och länkningar som varken strider mot tidningars regler eller lagen raderas snarast om de på något sätt ifrågasätter det som håller på att ske eller invandringspolitiken.

Bilden ovan ger mig regelrätta rysningar. Om detta får fortsätta, alltså både den naiva tron på ett lyckligt multikultisamhälle och den sanslösa invandring som sker idag utan integration och krav, utan med segregation och krav på det svenska samhället, är steget inte långt till ett rent inbördeskrig. Ponera att den person som håller i banderollen skaffar sig ett vapen och börjar skjuta, på samma sätt som lasermannen, mot alla som har svenskt utseende, kanske med koranen i handen som helt klart skriver att icke troende må dödas, och den som dödar otrogna blir belönade i himlen. Vi har redan sett en självmordsbombare i Stockholm…Vad är då fortsättningen? Steget är då inte långt till ett regelrätt inbördeskrig, orsakat av naiva politiker, som sitter på riksdagsbänkarna och följer partilinjen och försöker bortförklara, både för sig själva och sina väljare, att de fört en helt felaktig politik.
Ta nu en titt på bilden igen och fundera på det budskap den förmedlar.

Inga kommentarer: