lördag 16 juni 2012

Hur man tvingas läsa mellan raderna

Ok, nu vill jag bara kopiera det Avpixlat skriver om denne berikare och det DN inte skriver i sin artikel:

”Kriminellt CV
Sommaren 2008: Ahmad Abdel Rohman döms, som 15-åring, till skyddstillsyn för misshandel, olaga hot, stölder och narkotikasmuggling.
April 2010: Förra våren gick han på ett tekniskt tekniskt gymnasium i Malmö och hade då möjligen framtiden för sig om han skött sig. Men så blev det inte. För samma månad tillsammans med Ibrahim Said, född 1991och Hetem Sejdin, född 1989, var man på reseterminalen Knutpunkten i Helsingborg där de gick fram till en 19-åring och presenterade sig som medlemmar i Black Cobra.
Sedan tvingades 19-åringen med hot om våld att följa med på en biltur till flera telefonbutiker där han skulle teckna mobilabonnemang och sedan överlämna telefonerna till männen. Under bilresan besöktes också offrets skola och föräldrahem. I bostaden stals tv-apparater och smycken. För att understryka maktövertaget tvingade gärningsmännen sitt kidnappningsoffer att dra ner byxorna och böja sig över soffan. Därefter utsattes han för en grov sexuell handling av Ibrahim Said. I rummet brddvid stod Hetem Sejdin och Ahmad Abdel Rohman och garvade åt övergreppet.
De tre tillsammans åtalades för människorov, grov stöld och stöld samt Ibrahim Said ensam för våldtäkt och falsk tillvitelse – det sistnämnda efter att ha uppgett sin brors namn vid häktingsförhandligen.
Ahmad Abdel Rohman dömdes för bland annat grov stöld och försök till utpressning till tre månaders fängelse och skyddstillsyn. Men han släpptes direkt då straffet ansågs redan vara verkställt genom den långa häktningstiden.
Maj 2010: Polisen larmas till det tekniska gymnasiet efter att Ahmad Abdel Rohman mordhotat tre lärare. Han greps och Malmö tingsrätt dömde honom för olaga hot. Men straffet blev noll. Den tidigare utdömda skyddstillsynen bestämd av Helsingborgs tingsrätt i förra målet skulle avse även det nya brottet olaga hot.
November 2010: Ahmad Abdel Rohman står utanför sina föräldrars lägenhet där han bankade och sparkade på dörren men blir inte insläppt. Då tänder han eld på reklampapper och trycker in dem genom brevlådeinkastet. Det brinnande papperet hamnar på en matta på golvet där föräldrarna lyckades släcka allt.
Malmö tingsrätt dömde sedan Ahmad Abdel Rohman för försök till mordbrand, skadegörelse och narkotikabrott till nio månaders fängelse. Tingsrätten tog hänsyn till hans ålder annars hade straffet blivit fängelse i ett år och sex månader. Han hade även misskött frivården enligt Kriminalvården, som påpekar att Rohman har narkotikaproblem. Rohman själv anser sig inte ha några sådana bekymmer.”
 Så DN. Varför kan jag finna all denna information på Avpixlat, emedan det enda Ni berättar är att han är 20 år, och refererar till honom som ”20-åringen”? Ska jag akta mig för personer som är just 20 år eller vart vill Ni komma? Min son är 20 år och inte speciellt våldsbenägen eller kriminell.
Ska vi lägga korten på bordet DN? Kanske till och med berätta sanningen, eller fortsätta förtiga den genom att ange enbart gärningsmännens ålder som någon form av identifikation, när alla nu inser att media gör enligt instruktionerna från ovan och rastrerar all negativ information och kriminalitet kopplad till invandringen. Er trovärdighet håller inte mycket längre, och varje gång Ni berättar om en våldtäkt, t.ex den senaste våldtäkten i Rålambshovsparken i Stockholm , eller något annat grovt brott är det bara att läsa mellan raderna.
Vill Ni ha det så? Är det yttrandefrihet och demokrati?
För vi pratar ju inte om rastertekniken och propaganda eller hur?

1 kommentar:

Johan sa...

DN har valt en bisarr placering av artikeln.. Avslöjande misstag..?

Intuitivt kanske redaktionen inser, att Malmö inte längre är Sverige..

h t t p://www.dn.se/nyheter/varlden/erkanner-att-han-korde-ihjal-cyklist