tisdag 12 juni 2012

Stackars barn


Tja, skäggbarn är ju lite snällt som man kan läsa i denna artikel. ”Gruppsmugglade skäggiga muslimska ankarmän” vore mer korrekt. Att kalla dem barn är ju en ren förolämpning.

En kort resumé, av vilken det mesta antagligen stämmer överens med dessa generellt:

1 – Någon har betalt runt 100.000kr för transporten till Sverige.
2 – De som sköter transporten är flyktingsmugglare, säkerligen välorganiserade som tjänar grova pengar på sin verksamhet.
3 – De kommer från en annan världsdel.
4 - De har transporterats hundratals mil för att ”dyka upp” i just det lilla landet Sverige.
5 – De har säkerligen passerat dussintalet gränser utan att ge sig till känna. Tyder det på desperata flyktingar?
6 – De saknar alla identitetshandlingar. Mycket märkligt, eller hur?
7 – Det är bara män (eller pojkar). Visst är det märkligt att bara manliga är flyktingar.
8 – Det mest, d.v.s. både de bilder man sett, samt undersökningar från andra länder, t.ex. Norge visar på att en majoritet inte är under 18år.
9 - Historierna de drar för migrationsverket är slående lika och föga trovärdiga. Läs Merit Wagners blogg.
10 - Märkligt nog hittar det stackars ”ensamkommande barnet” en massa släktingar kort efter att PUT beviljats.

Men nu käre läsare må du förstå att jag inte på något sätt är rasist eller tycker illa om de personer som kommer hit. De kommer helt enkelt hit för att få en högre levnadsstandard.  De är inga flyktingar i ordets bemärkelse. Sådana finns åxå, och det är de kvotflyktingar som FN fördelar över världen varje år.

Alltså vill jag bara påtala att den immigrationspolitik som förs är helt vansinnig och mycket kostsam, och det är politikernas ansvar inom sjuklövern, inte de som kommer hit för att få en högre levnadsstandard.

Samtidigt försöker man dölja vad man håller på med, dels med politiskt nonsens, och i media, inga kostnader presenteras, problem sopas under mattan, emedan partipiskan viner över kommuner som inte ”ställer upp”. Och ett lagförslag, väntas i höst som ska tvinga kommunerna att ta emot vad migrationsverket anser lämpligt.

Den enda siffra, som man kan hitta på migrationsverkets hemsida är att varje skäggig muslimsk ankarman (f’låt ”ensamkommande flyktingbarn”), kostar skattebetalarna minst 1.2 miljoner per år. Det är väl vad en svensk pensionär får i pension…eller?

Javisst, ja – man snackar om att höja pensionsåldern åxå, pensionärerna kostar väl för mycket…vi har inget försvar, sjukvården är kass, och skolorna likaså, samt världens högsta eller näst högsta skatter. Men det är klart att minst 50 miljarder (alltså mer än dubbelt mot vad försvaret kostar), har "vi" råd med, eller hur?


Add: Haha! Jag gav inlägget titeln "Stackars barn", och det lurade tydligen Interaktiv Säkerhet AB i Varberg (suddagumman), några timmar- man har inte raderat länken. Snacka om lättlurade.


Add2: Provar denna länk till SvD åxå. Denna blogg är bannad av SvD, så det är bara på test.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att siffran 50 miljarder är i underkant. Maria Leisner konstaterade i sin utredning om romer att 80% av romerna är arbetslösa (40 000 av 50 000) och detta kostade årligen 12,5 miljarder. Vi har över 200 000 arbetslösa invandrare + de som går på SFI + de som är hemma med barn + de ensamma "flyktingbarnen + osv
så jag tror vi snarare landar på 100 miljarder eller mer.

Ulmerkotten sa...

Ja, jag vet. Siffran baserar sig på det Jan Ekberg kom fram med som beställningsjobb för några år sedan, och man kan säkerligen multiplicera den med tre för att komma närmare verkligheten.

Men denna typ av utredningar/fakta är tabu, och därför görs de inte.

Annars kan du ju kolla på länken jag gav till en norsk nyhetssite i förrgår tror jag. Man konstaterar helt enkelt att invandring kostar massor och är inte lönsam på något sätt.

Anonym sa...

Läs denna artikel som Gunnar Sandelin skrev på Newsmill idag

http://www.newsmill.se/artikel/2012/06/14/vet-allm-nheten-om-att-migrationsverket-r-knar-med-kraftigt-kad-invandring