söndag 17 juni 2012

Inget nytt under solen

Att muslimer och nazister har ett gemensamt intresse är inget nytt. I synnerhet judar ska mördas, men enligt radikala muslimer alla som är icke troende. Det står i klartext i koranen. Så att svenska nazister försåg Svarta September med vapen och sprängmedel till terrordådet i Munchen 1972 är inte alls konstigt, som vi även kan läsa på denna länk.
Så att Hitler och stormuftin i Jerusalem, palestiniern Al-Husseini, var kompisar med samma mål, d.v.s. att utrota alla judar är ju knappast förvånande. Det finns en hel del intressant att läsa på denna länk på Wikipedia 
Ej heller att svenska nazister skulle förse palestinska terrorister med vapen och sprängmedel är konstigt.
Men det konstiga är att, trots upprepade angrepp på Israel sedan kriget och idag raketattacker, så fortsätter svenska skattepengar att skeppas till palestinierna, som för det första leds av en terrorstämplad organisation, sedan har pengar till att köpa vapen och raketer. Sannolikt och som vanligt för att ånyo och för vilken gång i ordningen vet jag inte, angripa Israel.
Pengarna, drygt 400 miljoner skattekronor, kommer från SIDA, som ni kan läsa på denna länk. Året innan var det sådär 380 miljoner, men det ”borgerliga” regeringen har tydligen ökat på summan.
Att de socialdemokratiska regeringarna pumpade pengar till palestinierna, och att utrikesministern Sten Andersson var bundis med dem är inga nyheter. Detta är en artikel i Aftonbladet rörande Sten Anderssons bortgång. Mitt i artikeln skriver Helle Klein; ”Arafat, sjuk och fången i sin egen presidentbyggnad, sken upp och brast ut: Oh, Sten, my brother!
Så nu är det något paradoxalt igen, vilket det är ofta i politiken. Svenska regeringen stödjer alltså palestinierna som gillar nazister som vill båda utrota staten Israel, emedan man tycker illa om nazister. Det logiska vore väl om man gillade nazister som vill mörda judar och utrota staten Israel eftersom man skickar drygt 400 miljoner till palestinierna årligen.  Det heter givetvis ”Samarbetet i siffror”, och inte skänkta skattepengar till terrorister, vilket hade varit mer korrekt eftersom Hamas är terrorstämplade av FN. Palestinierna prioriterar alltså att skaffa vapen och raketer, och angripa Israel emedan svenska skattebetalare ska betala för det nödvändigaste palestinierna behöver.  

Inga kommentarer: