tisdag 14 januari 2014

Aftonbladet i PK:s syretält


Aftonbladet är en kombination av skandal och PK-blaska av sällan skådat slag. Idag hittar man en totalt förvirrad ledarartikel på denna länk. Jag blir liksom konfunderad hur någon förhoppningsvis logisk person kan komma med sådana rena dumheter. Egentligen skulle jag vilka bena ner argument för argument men jag vet inte om jag ids. För det första nämner hon en kampanj där SD före förra valet hade en motsättningsfilm mellan burkaklädda invandrare och svenska pensionärer. Den var helt riktig. Låt oss snacka klarspråk; Våra vanligaste invandrargrupper är från Afghanistan, Somalia, Irak, Syrien och några till. Kanske Karin Pettersson vill berätta hur lång tid det tar innan kvinnor från dessa länder i snitt kommer i förvärvsarbete? Nix, det vet ingen. Men vi vet att för vissa av dessa medeltiden till arbete runt 10 år. Under hela den tiden ska personerna ha bostad och försörjas. Därefter kan de förväntas få något arbete med relativt låg lön och bidrar alltså relativt ringa till skattekakan. Varje s.k. ensamkommande flyktingbarn kostar minst 1.2 miljoner per år och ”barn”, och det är mycket tveksamt om de hinner bidra till skattekakan så hela ekvationen går ihop innan de blir pensionärer. Vakna nu Karin Pettersson; det är inga högutbildade raketforskare som kommer hit. Visst har vi och andra länder behövt arbetskraftsinvandring, men det är inte arbetskraftsinvandring som kommer hit – det är ekonomiska lycksökare som vill ha en bättre levnadsstandard. Ovanpå detta har vi stor arbetslöshet och svenska ungdomar flyr t.ex. till Norge för att ta skitjobb.

Professor Jan Ekberg räknade för sådär sju år sedan ut att invandringen kostade minst 50 miljarder per år. Den siffran har garanterat inte minskat och 100 miljarder per år lär inte vara ett överbud. Men givetvis är det idag tabu att ta fram sådana siffror, bara det talar sitt tydliga språk.

Men vi kan alltså ”både välfärd och invandring” som artikelns titel lyder. Karin, för din information har vi inget försvar, taskiga pensioner och äldrevård, skolorna dyker i resultat, svensk sjukvård är sannolikt den sämsta i hela EU, tand- och sjukvård är dock gratis för illegala invandrare (papperslösa). Vad fick du betala hos tandläkaren senast Karin? Sitter dina föräldrar och svälter på långvården med fattigpensioner? Har du barn som inte får lära sig knappt ett dyft i skolan? Hur länge fick du vänta på en akutmottagning senast?


Men det är klart att man kan fiska upp enskilda skrifter, skrivna av lika verklighetsfrämmande personer som du uppenbarligen är. Vill du, kan du ju läsa de böcker som du hittar på Avpixlats site, om inte annat för att skapa dig en balanserad bild.


Det handlar inte ett dyft om flyktingar – minst 90% av de som kallar sig flyktingar har smugglats till detta land är rena ekonomiska lycksökare. På så sätt och med den politik som förs stöder man alltså ren människosmuggling eftersom det kostar runt 100.000kr att bli smugglad till det lilla landet i norr som flyter av mjölk och honung – Sverige.

Det finns riktiga flyktingar åxå som kommer hit, de kallas för FN:s flyktingkvot. Jag vill minnas att Sverige tar emot runt 30% av hela FN.s kvot av dessa. Har Sverige 30% av EU:s befolkning, och har vi inte invandringsrelaterade problem så det räcker? Med det sistnämnda menar jag gängbrottslighet, bilbränder, narkotika, våldtäkter (även med grupprefix), skottlossningar och annat som just personer som du i media inte skriver om. Eller är det helt enkelt så att dessa fenomen så vanliga att de numera saknar nyhetsvärde? Du vet ”another day in Sweden 2014”. Eller är det månne så att du, och precis som alla andra journalister på tidningarna har instruktioner att följa i linje med Lilla Saltsjöbadsavtalet?

Dina avsluting är lite komplicerad. Saken är inte så enkel om ”vi eller dem”. Det är ingen motsats eller handlar om flyktingpolitik. Det handlar ej heller om agg mot de som kommer hit eller rasism, det handlar om den politik svenska politiker för beträffande invandring. Denna politik är uppenbarligen till skada för mig, mina barn och hela landet. Rent ekonomiskt eller på många andra sätt. Detta kommer sannolikt vara mycket svårt för dig att förstå, så läs det jag skrivit ovan några gånger till.

Javisst, ja! Snart kommer anhöriginvandringen och nu kan migrationsverket tvinga ut ”flyktingar” till valfria kommuner. Kommunernas självbestämmande enligt grundlagens första paragraf är därmed effektivt torpederad.  Grattis – en helbrägdagörare för Sverige! (Ironi över ren galenskap).

Inga kommentarer: