söndag 11 januari 2015

Return to sender

Samtidigt som man inte lyfter ett finger för att förhindra eller gör något åt att personer från detta land åker till IS för att kriga, (de mister inte ens sitt svenska medborgarskap), tycker alltså utrikesministern att vi ska skicka militär till Irak. Samtidigt höjs röster för att gå med i NATO, eller kanske i någon allians med Finland. Senast idag kom en rapport om att man jagat en ubåt några km från Stockholm. Desperationen bara stiger och det enkla faktum att vi inte har ett försvar samt att det inte varken finns pengar eller tid till att skapa ett sådant. Snacka går ju alltid, dock.
Men varför i helsicke ska vi skicka personal från vårt redan anorektiska s.k. försvar till Irak för? Vi behöver rusta upp illa kvickt och det ligger närmast till hands att kapa ner på invandringen och alla lycksökande ekonomiska migranter samt alla deras anhöriga i första läget. Ingen kan svara på vad denna sanslösa politik kostar, men 100 miljarder årligen lär inte vara något överbud. Mot detta ska ställas att det svenska försvaret kostar knappt 40 miljarder, samtidigt som det är uppenbart att den ryska björnen blir allt mer nyfiken på vårt land.
Vi behöver ett försvar värt namnet och det illa kvickt, inte svammel om allianser eller NATO-medlemskap. Så se nu omedelbart till att sätta en stor stämpel i pannan på alla som lyckats smuggla sig till det lilla landet Sverige uppe i norr där svenska skattebetalare älskar berikning, tycker synd om alla, och är förbaskat naiva. På stämpeln kan det stå; ”Return to sender”, och skicka tillbaka dem. Visst, det finns riktiga flyktingar som kommer till Sverige, kanske några tusen och är flyktingkvot. Resten är det bara att skicka tillbaka till de länder de kom från då de enbart är ekonomiska lycksökare, ute efter ett bättre liv och försörjning av sina anhöriga som kommer hit som ett brev på posten när PUT beviljats. Med den politik man bedriver idag understödjer vi ren människosmuggling för skattepengar.

Vi har inte råd med denna politik idag. Den är inte på något sätt humanitär eftersom de pengar man spenderar på de som lyckats smuggla sig hit skulle gjort tiofalt mer nytta för riktiga flyktingar i flyktingläger. Ovanpå detta har vi stor arbetslöshet och bostadsbrist i landet. Ej heller behöver inte bli berikade av migranter. Svensk kultur har fungerat i hundratals år och det finns inget berikande i krav baserade på islam eller rena dumheter i denna religion. Vi behöver ingen arbetskraft till arbeten vi inte har. Vi har inga bostäder. Arbeten skapas inte ur tomma intet vilket tydligen vissa politiker tror.
Vi har inte ett försvar värt namnet, och vi har ingen som helst möjlighet att försvara detta land. Mot denna bakgrund menar alltså utrikesministern att vi ska skicka svensk militär till Irak. Rent patetiskt faktiskt (länk). Givetvis är svenska redan underbetalda militärer tvingade till utlandstjänst och för en usel lön enligt beslut för några år sedan.

Inga kommentarer: