fredag 4 mars 2016

Vad Löfvén snyter ur näsan

Migrationsverket har alltså en budget på 12.5 miljarder för ersättningar och boendekostnader i sin gällande budget. Migrationsverket bedömer dock behovet till 40.9 miljarder. 2017 räknar även med att 41.7 miljarder kommer att behövas. (länk DI).
Men nu vet vi ju hur det funkar med Migrationsverkets prognoser, har de senaste åren underskattat sina behov av skattepengar?
Alltså begär man initialt 28.4 miljarder mer bara för 2016, men det är väl bara början.
Regeringen går nu kräftgång mellan att fatta att man för att klara statens finanser och föra en realistisk politik genom att i praktiken stänga gränserna för alla ekonomiska lycksökarna mot att stöta sig med MP och riskera en regeringskris, eventuellt med ett nyval som följd.
Nyval är alla livrädda för, d.v.s. att medborgarna ska få rösta eftersom alla inser att SD kommer att gå framåt starkt, och de enda som tappert försöker stjäla idéerna i gamla SD-motioner är moderaterna. Någon skrev att en del invandringsbegränsande förslag moderaterna kommer upp med känns som billiga kopior av originalen från SD, och det är faktiskt sant.
Som jag skrivit tidigare är det bara att inse att varenda ekonomisk migrant vi släpper in i detta land resulterar i en ackumulerande kostnad, och statens enda räddning är att bevilja så många som möjligt uppehållstillstånd. Alltså kommer problemet att flyttas till kommunerna som framgent kommer att få försörja dessa personer i många år. Med bostäder, socialt understöd, skolor, hemspråksundervisning och mycket annat. Lönerna kommer att pressas neråt, och kampen om de jobb som finns blir allt hårdare. Detta i synnerhet som man försöker dölja den totala katastrofen med att det är lågutbildade personer som kommer hit genom att ge statliga bidrag för att de ska komma i arbete. Ser kanske snyggt ut i statistiken, men är i själva verket en ren kostnad och direkt snedvriden konkurrens i synnerhet vad beträffar låglöneyrken. Man kommer sannolikt även få in en massa ”snabbvaliderade” klantskallar som ljuger om sin kompetens och testerna knappast är relevanta.

Man kan utan vidare säga så att all hjälp och alla subventioner man ger till de ekonomiska migranterna inte är något annat än ren diskriminering av svenska medborgare.
Vi har vidare rent vansinniga lagar som säger att de som illegalt befinner sig i landet ska har rätt till samma sjukvård och tandvård som svenska medborgare, och ovanpå detta betala 50kr om ens något för denna vård. Den svensk som varit hos en tandläkare och betalat 50kr för sin tandvård får gärna kommentera. En form av sjuk och omvänd rasism mot svenska medborgare handlar det om inget - annat.
Vi som har betalt skatt hela vårt liv i detta land har inte längre några rättigheter.

Vi har fattigpensionärer, taskig sjukvård, usla skolor, åldringsvård där man snart tvingas ta livet av de intagna av ekonomiska skäl (obs. framtidsvision), ett försvar som är ett skämt och skatterna höjs kontinuerligt. Vidare måste man låna pengar till statens finanser trots att vi har världens högsta skattetryck.

Men visst. Migrationverket vill akut ha 28.4 miljarder av våra skattepengar. Hoppsan , dej snöt vi ur näsan utan snack, Löfvén et al.

Inga kommentarer: