tisdag 1 mars 2016

60 minutes in Rinkeby

Nu har berikningen även drabbat ett australiensiskt filmteam (länk). Det är på inget sätt förvånande i sig, och ej heller att man inte hittar ett ljud om detta i svensk press. Kanske finns det något media som ”flashar” den någon timme för att sedan ta bort den.

Som jag så många gånger påtalat; vad man inte berättar är lika mycket propaganda som vad man berättar. Det är förbaskat illa för Sveriges rykte att ett utländskt filmteam blir attackerade och det visar även hur naiva svenska politiker har varit och är. Man kan ju börja med att tänka sig hur många engelskspråkiga som läser denna nyhet och sedan sitter och väljer semestermål. De vet inte var Rinkeby ligger utan de drar slutsatsen att hela landet är en no-go-zone. Så vad är en sådan här nyhet värd i handelsbalansen och för svensk turism?

Ovanpå det visar incidenten med all tydlighet misslyckandet i integrationspolitiken, i synnerhet som man plöjt ner miljoner i det s.k. Järvaprojektet för att få ordning på området samt har ”socioekonomiskt stöd” i massor till skolorna i dessa områden. Det är ju liksom synd om personerna i dessa områden som drabbats av ”utanförskap”, och därför legaliserar det skattepengar i stöd.

Detta angrepp visar med all tydlighet att denna regerings, samt den föregåendes, är och har varit en ren katastrof. Att svenska media inte nämner den, bevisar även med all tydlighet hur man bedriver sin propaganda. När 60 minutes sänder reportaget, kan vi vara övertygade om att det får genklang i hela den engelskspråkiga världen.

Eller kanske är allt som det ska vara i det nya berikade Sverige, med skottlossningar och mord, bilbränder, gängkriminalitet och muslimska terrorister som det är synd om när de återvänder efter en jobbig period hos IS?
Men vi kanske ska sätta oss i grupper och sjunga "We shall overcome?". Eller varför legaliserar det inträffade mer stöd och åtgärder till dessa områden?

Jäpp, allt är en stor "utmaning" och att "åtgärder behövs" på PK-svenska, kanske behövs det ett antal utredningar som ska lämna sina betänkanden efter att de gnussat sina grå i månader för skattepengar?

Vi normalfuntade svenskar kallar det för en katastrof.

Inga kommentarer: