måndag 29 februari 2016

TBC en liten snuva?

Vi kan nu läsa att den sjukdom som tidigare var utrotad i detta land ökar lavinartat. Givetvis är det kopplat till invandringen och att man inte testar de som kommer hit med avseende på smittsamma sjukdomar. Detsamma gäller AIDS, och av någon mycket märklig anledning testar man inte de som kommer hit med avseende på denna sjukdom. Jag vill även minnas att man beslutat att ta bort någon informationsplikt när det gäller att någon som vet sig vara HIV-positiv till andra och sexuella partners.
För några månader sedan var det svammel om att smittrisken var så låg att man i praktiken kunde bortse från den, vilket i sin tur betydde att man inte behövde någon informationsplikt. Hallå, är det någon som tvivlar på att AIDS är en sexuellt överförd sjukdom? Visst, man vet att det finns bättre bromsmediciner, men att påstå att smittrisken är låg och i synnerhet med bakgrunden av att många kommit hit från högriskområden framför allt i Afrika är inget annat än rena lögner.

Men det skulle i första läget vara integritetskränkande att kräva de som kommer hit och kallar sig flyktingar att lämna prover på olika smittsamma sjukdomar. Vad är det för svammel? Hur ycket integritetskränkande får man stå ut med i detta land varje dag? Samkörning av databaser, personnummer, myndigheters rätt att snoka i mail, kameror i varenda hörn, kontroller på flygplatser, DNA-register över alla som fötts i detta land, myndigheters rätt att avlyssna alla mobilsamtal, pejla mobiler och mycket, mycket annat.

Men att kräva att en person som kommer till detta land och anger sig vara desperat flykting på några prov eller läkarundersökning är alltså integritetskränkande?

Vi har alltså en gräddfil i vården för papperslösa, massor med subventioner till de företag som anställer ”nyanlända”, mörkning av antalet våldtäkter, enorma kostnader och problem orsakade av den migrationspolitik denna och föregående regering för och har fört.

Nu väntar nästa PK-proklamation; ”TBC är en liten lättare åkomma man blir av med som en snuva, inget du ska bekymra dig om lille medborgare.”. Men nu är det faktiskt så att det även finns antibiotikaresistenta tuberkelbakterier. Kanske sjuklöverns politiker i riksdagen vet hur man hur man tar livet av dem? Eller rättare sagt hittar några experter som kan förringa en mycket smittsam sjukdom, precis som AIDS för att dölja problem man ställt till med och stoppar huvudet i sanden för. Dessutom är TBC ingen liten förkylningsåkomma i första läget. Men kanske jobbar man nu på att dölja rena fakta och statistik samt negligera faror man sjukdomar, det har man blivit mycket duktiga på, visa av erfarenheten.

Var är förresten statistiken när det gäller sexualbrott med koppling till personer med utländsk bakgrund BRÅ? Ni förde sådan statistik tidigare men den bara försvann och visade redan då på en mycket kraftig överrepresentation. Mot bakgrunden av att vi har ett mycket stort inflöde av ”flyktingar” och deras anhöriga, borde sådan statistik vara synnerligen relevant. Men det är klart…i dagens samhälle är det väl en skitsak om en våldtäktsman går fri och kvinnan får AIDS, eller hur sjuklövern?

3 kommentarer:

Kallle7 sa...

Du menar att du väntar på denna artikeln där TBC framställs som att inte smitta och skitlätt att bota? Knappt man tror det är sant, hoppas dom jävlarna får det själv!

"Risken för smitta är dock liten, säger han. Av de 835 rapporterade fallen var endast 97 smittade i Sverige. Någon påtaglig smittspridning ute i samhället finns alltså inte.
– Risken att du blir smittad av tuberkulos på stan är minimal. Utomhus smittar tuberkulos inte alls. Störst risk löper de som delar bostad och umgås nära med de här personerna"

Och "Tuberkulos orsakas av bakterier och sjukdomen går ofta relativt enkelt att behandla med hjälp av antibiotika. "

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tuberkulos-okar-kraftigt-i-sverige/

Anonym sa...

Redan på Ellis Island var det obligatoriskt med hälsokontroll.

Men aldrig i den Humanitära Stormakten.

Idioter.

Ulmerkotten sa...

Och det är ju förbannat märkligt att vi svenskar har personummer och finns massor med databaser som må samköras, våra DNA är i en databas i Huddinge. Det finns kameror i vartenda hörn och myndigheterna snackar om att stoppa trojaner i våra datorer för att kunna spåra våra webaktiviteter. Varenda mobiltelefon kan och har myndigheterna rätt att kunna pejla exakt position på, samt avlyssna alla samtal.

Men de som kommer hit som desperata flyktingar behöver inte ens undersökas för farliga och i visa fall livslånga och dödliga sjukdomar - det är ju integritetskränkande.
Någon som kan få ihop den logiken? Någon verklighetsfrämmande vänsternisse eller miljöpartist kanske, som vill svamla om klassikern ”rent mjöl i påsen”.