söndag 28 februari 2016

Fynd i Conflakespaketet


För mig är det en ren självklarhet att personer som kommit till detta land och sedan begår brott ska utvisas. Alla vet att man utdelar PUT och medborgarskap i Cornflakespaket och detta måste man i första läget sluta med.
Det ska vara krav på att man kan förstå svenska och att man ska veta hur landet styrs, för att bli svensk medborgare. Efter tio år må en utländsk medborgare ansöka om svenskt medborgarskap och klara av språktester samt veta hur landet styrs. Om man under denna tioårsperiod ägnat sig åt brottsliga verksamheter som renderat i kortare fängelsestraff eller böter är det en försvårande omständighet. Men om en person som inte är svensk medborgare begår brott som bestraffats med 6 månaders fängelse eller mer ska personen utvisas efter avtjänat straff.

Jag är innerligt trött på att läsa om ”svenskar” som stuckit för att kämpa med IS, eller själva återvänt till länder de flytt ifrån i första läget och kommit hit som ”flyktingar”. Dessa personer ska omedelbart förlora sitt svenska medborgarskap eller PUT.
Svenskt medborgarskap verkar blivit någon form av bekvämlighetsflagg för alla, inkluderande några hundra muslimska extremister mina skattepengar uppenbarligen betalat vistelsen för i detta land deras, och sannolikt resan tillbaka till landet de ”flytt” från.

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med dej,,,men hur ska det gå till?dom har ju inte några papper osv,,,vi blir ju aldrig av med dom
Pelle motala