lördag 27 februari 2016

Romson & Fridolin

Av många verklighetsfrämmande politiker man råkat ut för under åren leder nog miljöpartiet. Här är en totalt verklighetsfrämmande intervju med Romson och Fridolin.
Romson drar det klassiska kortet med en regressiv befolkningspyramid och många gamla. Sorry Romson, det funkar inte så, och vi minns alla snacket om 40-talisterna. Hon nämner att den inhemska befolkningen i arbetsför ålder minskar, och hela artikeln går ut på att man får in personer som bara kommer i förvärvsarbete omedelbums. Vidare ska man underlätta för olika typer av löjliga reparationer med sänkt skatt snabbspår för egenföretagare.

Men vad är nu verkligheten? Dessa två muppar verkar tro att det är högutbildade, innovativa personer som kommer hit och det är bara att stoppa in dem i jobb och att bostäder byggs på 10 minuter. Verkligheten som är baserad på de senaste årens sanslösa migrationspolitik är en helt annan, där lågutbildade personer inte kan få ett förvärvsarbete och lever på skattepengar i runt 10 år. Vi har bostadsområden med grov gängkriminalitet, och kostnaderna är totalt sett rent enorma, 100 miljarder per år lär inte vara något överbud. Men ingen vet liksom eftersom ”det är svårt att beräkna” enligt Anders Borg. Sanningen är nog snarare att den totala kostnaden är så stor att även om man vet den (vilket är sannolikt) inte vill berätta den.
Som en följd av denna politik som regeringen driver finns inte ett öre över till pensionärer, försvar eller annat i statsbudgeten. Sjukvården går på knäna och man skapar olika snabbspår och förenklingar enbart för de som smugglat sig till detta land.

Det hela är någon form av omvänd rasism mot oss svenskar som bor i detta land. Som den naiva person jag är trodde jag de ansvarstagande politikernas ansvar var att se till landets medborgare primärt men det ä tydligen fel med mp i regeringen. Det ska vara framtidsflum och visioner som gäller.

Vi svenskar kommer i andra hand och ska bli andra klassens medborgare till förmån för de berikande invandrarna som med utbildning som en kanariefågel ska få snabbspår, instegsjobb, subventioneras eller valideras till olika jobb man liksom kan skapa med ett trollspö. Alla deras anhöriga ävenså. Svenskar må bli arbetslösa eller tiggare till förmån för inkvoterade, ”snabbvaliderade” specialister bara för att de kommer från andra länder. Blir svenskarna tiggare/hemlösa har de dessutom EU-migranterna att konkurrera med.

Man funderar lite på hur Romson och Fridolin egentligen tänker, men det finns ingen som helst logik. Tror man att man gör någon som helst skillnad när det finns 60 miljoner riktiga flyktingar enligt UNHCR? Eller att påtvinga medborgarna olika flumskatter för att man har en religion som heter växthuseffekt? Vilken påverkan har Sverige på den globala växthuseffekten om den ens finns? Ärligt talat, hur kan dessa personer ha något som helst makt eller inflytande i detta land? Vad är det för naiva människor som stoppat sin valsedel i urnan till dessa personers förmån 2014?

1 kommentar:

Anonym sa...

Patrik Engellau ger en god och högst plausibel förklaring till hur politiken kan besättas av så många tämligen inkompetenta individer.

Sammanfattningsvis är svaret: Partistöden.

Förr i tiden behövde partierna medlemmar för att försörja sin organisation. Idag avtvingas medborgarna skattemedel och dessa ges direkt till befintlig partiledning som då "äger" organisationen. Medlemmarna kan snarare vara till visst besvär, i praktiken behövs bara så många som krävs för att bemanna köttgrytorna.

Partierna fungerar som stiftelser, de äger sig själva och utser sina egna förmånstagare. När politiker på detta vis gör sig oåtkomliga för påverkan så bygger de också upp en frustration som sannolikt kommer att ta sig uttryck i våld.

http://detgodasamhallet.com/2016/01/12/vad-ar-felet-med-svenska-politiska-partier-apropa-vad-atskilliga-kommentatorer-redan-sagt/