onsdag 30 mars 2016

FN:s kommitté för PK-dumheter

Är FN:s kommitté för mänskliga rättigheter någon form av skämt? Jag läste denna artikel och man börjar faktiskt undra.

Huruvida romer eller zigenare diskrimineras generellt vet jag inte. Men om de är svenska medborgare har de samma rättigheter som alla andra svenska medborgare. Om det rör sig om någon organiserad och systematisk diskriminering beträffande utbildning, sysselsättning, bostäder och hälsovård är det direkt olagligt.
Men det finns en mycket enkel anledning till att romer eller zigenare inte beblandar sig med svenskar och det svenska systemet. De står nämligen över det och anser att deras kultur och regler är bättre än vad som gäller för svenska medborgare. Hur kan någon annars förklara att de sedan Gustav Wasas tid när de första zigenarna kom in i landet från Finland, ännu ej har assimilerats. De vill helt enkelt inte assimileras in i det svenska samhället, och anser att deras kultur står över den svenska. Det är inte diskriminering, det är deras eget val.
Man kan i artikeln även läsa; ”Sverige bör också se till även romska medborgare från andra EU-länder har samma rättigheter utan diskriminering när det gäller sociala förmåner.”. Varför då? Vi snackar alltså om alla ”Hej-hej” som snart sitter i vartenda gathörn. De har rest hit för att tigga från ett annat EU-land, just för att tigga. Varför skulle de ha samma rättigheter till det sociala systemet som svenska medborgare? Om vi ger dem sådana rättigheter till t.ex. sjukvård eller försörjningsstöd, kommer Rumänien betala för sina medborgare om de blir behandlade i Sverige eller lever på socialbidrag? Knappast. Till saken hör att Sverige är en stor nettobetalare till EU, emedan Rumänien får pengar från EU.
I nästa stycke finner man ” "…kroniskt negativt porträtterandet av muslimer i medierna". Ja, kanske media rapporterar om alla terrordåd och IS, men det är första gången jag kan läsa att svenska media skulle vara negativt porträtterande. Jag skulle snarare påstå att man avsiktligt döljer idiotier som är kopplade till islam och koranen, men är piskade (för att behålla någon form av trovärdighet), att rapportera om när muslimer sprängt arkeologiska minnesplatser, skurit halsen av privatpersoner, eller utfört bombdåd som de i Paris och Belgien. Förväntas media rapportera om IS som några det är synd om på bästa 70-talsmanér, och som sannolikt Mona Sahlin tycker, alltså att de är ”offer” för militant islamism?

Lite längre ner i artikeln kan man läsa att man får kritik för
det låga antalet åtal och fällande domar när det gäller våldtäkter.”. Detta har sin förklaring. Eftersom alla vet att detta är ett problem direkt förorsakat av invandringen försöker man dölja det, och det resulterar givetvis i generellt friande domar av de mest fantasifulla anledningar. Vidare vet säkert varenda advokat att det inte är mödan vårt att dra ett våldtäktsfall, och att skadestånden är ett skämt om ens det. Polisen går inte ut med beskrivningar på våldtäktsmän, det är alltså viktigare att upprätthålla PK än att ta fast en brottslig. Mörkertalet är enormt och ökar alltså hela tiden. Helt medveten politik för att sopa ett invandringsrelaterat problem under mattan.
Vi låg god tvåa i våldtäktsstatistiken i världen per capita (efter Leshotho om jag minns rätt), med lite fungerande rättsväsende och som frukter av mångkulturalismens berikningar är vi sannolikt etta idag. Men rättsväsendet verkar, precis som kommittén påtalar, fått order om att sopa detta under mattan.

Ånyo – var är BRÅ:s statistik avseende invandringsrelaterade problem som just sexualbrott? Nix, någon sådan får inte tas fram. Det är inte svårt att gissa varför. Ålder och snart skonummer, är väl mer relevant bas för att göra statistik på. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag har hört det här hela dagen på radion. Är det inte diskriminering mot andra EU-medborgare om romska EU-medborgare får större rättigheter?

Skulle gärna vilja veta vilket land/vilka länder som uppfyller FN:s kriterier!

Vilka krav ställer FN på Rumänien och Bulgarien?

F ö ändrar säkert Sverige reglerna nu för att vara bäst i FN-klassen.

Pieter Kos sa...

Detta är en paralellrapport till den riktiga rapporten. Det är Civil Rights Defenders som tillsammans med svenska FN-förbundet har gjort denna. Är ren bluff & båg. FN förbundet är en vänster lobby organisation under falsk flagg.