torsdag 3 november 2016

Redovisa intäkterna, Reinfeldt!

Fredrik Reinfeldt bemöter argumentet att man döljer kostnaderna för invandringen med argumentet ”…varför berättar ni inte sanningen om intäkterna?”. Han säger vidare ”…bra att en befolkning växer, också kopplat till migration, ur rent ekonomisk synpunkt.”, samt ”…att människor kommer hit stärker ekonomin och säkrar pensionssystemet på sikt.”. (länk)

Nu har jag inte läst hans bok men detta måste vara de mest dumma påståenden en f.d. statsminister kommit med. Han hänvisar även till forskningsunderlag, lite ospecificerat.
Låt oss börja med hur det stärker ekonomin. Om man inte är helt korkad fattar man att personer som kommer hit och inte förvärvsarbetar kostar pengar för stat, kommuner och landsting. Varje person måste ha mat, bostad, kläder och en del annat. Verkligheten talar sitt tydliga språk; migrationsverket kräver en allt större del av statsbudgeten och SKL flaggar för att mycket kraftiga skattehöjningar är att vänta.
Vad han menar med ”på sikt”, är uppenbarligen en vision eller förhoppning, som ligger minst 20 år fram i tiden. Det kan man enkelt komma fram till genom att förutsätta att det kanske tar 5-10år innan invandrarna kommer i förvärvsarbete. Till dess måste de försörjas på något sätt, d.v.s. med skattemedel. Hade vi haft en arbetsmarknad som skrek efter enkla låglönejobb hade situationen varit en annan. Men just avseende de s.k. enkla jobb som finns, leder givetvis desperationen över att få ut invandrare på arbetsmarknaden till en lönepress vilket håller lönerna nere. Grattis LO-kollektivet.

Som alla vet är det en mycket liten del av de som kommer hit högre utbildning. Konstigt vore väl annat när vi pratar företrädesvis om personer från MENA, vilket är länder som knappast är kända för sin höga teknologi. Hur tappert man än försöker hitta på praktikplatser, instegsjobb, valideringar och annat, kvarstår det enkla faktum att en majoritet av de som kommer hit är svårintegrerade på arbetsmarknaden.
Ovanpå detta har vi den s.k. anhöriginvandringen, med än mindre möjligheter att få arbete inom en rimlig tid. D.v.s. om de ens kommer hit och inte redan är i pensionsåldern.
Ovanpå detta har flummet om att Sverige är ett multikulturellt land, vilket i sin tur innebär att man inte ställer krav på integration utan ska acceptera segregation, islam och annat som berikande. Reinfeldt har som alla vet yttrat att ”…ursvenskt är bara barbariet.”. Resultaten har nu börjat visa sig, trots att man tappert försöker dölja alla problem som denna naiva politik ställer till med.

Det är bara att öppna vilken tidning som helst och man kan utan problem hitta gängkriminalitet, bilbränder, utanförskapsområden, sexuella brott, mord, knarkhandel, illegala immigranter (papperslösa), marockanska gatubarn, och mycket annat som är direkt hänförbart till den förda migrationspolitiken.

I Tyskland har Gladstone Institute presenterat en rapport som berättar att tysklands migranter de senaste sex månaderna begått 142.500 brott (
länk 1, länk2). Det finns knappast någon anledning att tro att de migranter som har kommit till Sverige skulle vara laglydigare än de i Tyskland. Baserat på att man i Tyskland har tagit emot en miljon och vi i Sverige har tagit emot 163.000 migranter kan man teoretiskt komma fram till att runt 45.000 brott i Sverige på årsbasis är en följd av den sanslösa invandringspolitiken. Detta är uträkningen: 142500 x 2 x 163000 / 1000000 = 46455.
Ett stöd för denna uträkning är t.ex. denna artikel, där bara polisen i sydöstra Götaland alltså idag har 6000 outredda brott, varför den teoretiska uträkningen inte ter sig orimlig. Men som alla vet håller svenska myndigheter all invandringsrelaterad brottslighet hemlig och media har strikta order om att dölja den, alltså är det bara teorier, antaganden eller hypoteser som gäller. Kostnaden för ”samhället”, alltså inte bara staten, kommuner och landsting utan även privatpersoner och företag, kan man ju bara spekulera runt.
Men åter till Reinfeldt. Jag håller honom ansvarig för att ha skadat detta land mer än någon statsminister i historien. Reinfeldt har uppenbarligen haft och har, som mål att skada Sverige som land på alla upptänkliga sätt. Han har iscensatt en okontrollerad massinvandring vars frukter vi nu får betala för, han har och försöker tappert radera ut Sverige som nation. Visionärt flum om något ”på sikt”, kan jag vara utan, jag och betalar skatt här, nu, idag. Baserat på att vi i detta land har världens högsta skatter kräver jag ett försvar, en polis som utreder brott, pensioner värda namnet inte levnadsbidrag, en bättre sjukvård, bättre äldreomsorg, bostäder, domstolar som straffar brottslingar och mycket annat som nu ligger på Reinfeldts multi-kulti-offeraltare. Idag Reinfeldt! Inte om kanske 20-30 år när kanske, förhoppningsvis och som du tror och hoppas din ekvation ska gå ihop.
Var är de reella intäkterna, och nu? Redovisa gärna din sanning om intäkterna Reinfeldt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gör så här kotten,,,, ,, vad jobbar Reinfeldt med nu ?vem äger den banken ?var ägarna med på bildebergarmötet där lille fredrik var inbjuden ? Reinfeldt håller föredrag,,,tror han omsatte 13 miljoner förra året,,,pengarna kom ifrån american bank,,,,,vem av er tror att dom pengarna var för hans föredrag? Vem av er tror att pengarna fick han för han öppnade gränserna till vårt land,,,, precis som hans arbetsgivare ville,,,,,,dessa människor ligger bakom nwo,,,det går ut på att nationalstaterna ska förintas med invandringens hjälp,,dom är på väg att lyckas,,,nästa steg är att släppa in nato som ska ta hand om säkerheten i länderna,,,sen är vi ägda,,,dessutom måste vi låna upp pengar av tex american bank,,,,,,o då är vi verkligen ägda,,,vi kommer att pantsätta hela sverige för att klara ekonomin,,,,,faan,vi lånar ju pengar nu,då är det lågkonjunktur.

Är du med kotten,,,vi liksom det amerikanska folket är grundlurade.

Problemet är putin,,honom gör dom inte som dom vill med,,,han fängslade en massa skitstövlar som trampade på ryssarna o gick i bildebergarnas halsband,,,dessutom portade han soros o hans lakejer ifrån ryssland,,,,,,,våra svenska politiker slickar soros röv istället
Pelle