söndag 6 november 2016

Stoppa våldtäktsvågen

Joakim Lamotte skriver i denna artikel att han vill ha en granskning och en diskussion runt gruppvåldtäkter. Samtidigt skriver HelaGotland att ”Det krävs kloka medborgare nu.”. Men intervjuar en massa politiker som menar att man ska ha tilltro till rättsapparaten och manar till lugn och besinning (länk).

Rekordet i idiotiskt uttalande i artikeln tillskrivs Elin Bååth (Fi) som uttalar ”
Verkligheten är att den här typen av brott inte ökat, och att det är män av olika etnicitet som står för våldet. Problemet är en destruktiv mansnorm, inte en viss etnicitet eller kultur.”. Detta uttalande är så felaktigt och korkat att det inte ens behöver kommenteras.

Men man kan notera att det är bara olika journalister och politiker Hela Gotland citerar. Personer från medborgargardet eller SD lyser med sin uppenbara frånvaro.
Men jotack, vi är just kloka medborgare med svenska normer om vad som är rätt eller fel. Våldtäkt är ett allvarligt brott som ska bestraffas, och brottsoffret ska ersättas med ett stort belopp. I den mån gärningsmannen inte kan betala detta ska det belopp betalas, och utan snack av Brottsoffermyndigheten.

Gruppvåldtäkt finns inte i min bok. Svenska män begår inte gruppvåldtäkter, men det spelar mindre roll. Var och en som antingen begått eller varit närvarande bestraffas givetvis just för våldtäkt.
Men man fattar att Lamotte är förbannad. Men någon granskning eller diskussion om gruppvåldtäkter kommer det inte bli. Saken är givetvis den att det skulle uppenbaras att brottet är direkt invandringsrelaterat och därmed inte PK. All invandring är berikande, och man har på sin höjd lite integrationsutmaningar, som man måste satsa skattepengar på, kanske utrusta tjejer med små töntiga armband. Polisen har uppenbarligen order om att dölja brottslighet som är relaterad till invandringen, domstolarna letar med ljus och lykta efter formuleringar som kan fria anklagade, målsägande skyller på varandra med friande dom för alla, och media som svamlar bort hela problematiken. De straff som undantagsvis utdöms är rena skämt.

Nu har jag två frågeställningar; Finns det månne någon gemensam faktor eller överrepresentation när det gäller sexualbrott i detta land?

Fråga två; Vad gör man åt problemet? Det är uppenbart att det handlar om invandrare med en rutten kvinnosyn, baserad på islam eller kulturella saker. Hur många kvinnor ska behöva bli våldtagna innan man skärper straffen och åtgärdar problemen? När ska man börja se till brottsoffren och inte mjäka med brottslingarna?

Politikerna gömmer sig bakom en sexualbrottsutredning och lagförslag för tillfället. Denna löser inte ett enda problem och man svamlar om ”samtycke” och ska ta bort begreppet våldtäkt. Uppenbarligen bara dimridåer för att dölja vad man ställt till med. Ordet våldtäkt har funnits i Sverige flera hundra år och alla vet vad det är. Man vill köpa sig lite tid, det är allt.

Det behövs inga velourvantar eller dialogsnutar för våldtäktsmän. Straffa dem hårt, och om de inte är svenska medborgare ska de utvisas utan pardon efter avtjänat straff.

Inga kommentarer: