lördag 4 mars 2017

Prostitution Löfvén?

 Det är ju allmänt känt att regeringen försöker mörka alla problem och kostnader den sanslösa invandringen fört med sig. Att Ylva Johansson påtalade i amerikanska media påstå att det är anmälningsbenägenheten som ökat är en klassiker och en ren lögn (länk). Att ovanpå detta mena att antalet sexualbrott minskat likaså. Hur många nedlagda utredningar och friande domar har vi sett den senaste tiden? Vi kan alltså snacka om riskerna med fake news, och desinformation med en minister som står och ljuger i utländska media. Dessutom har inga publicerade undersökningar gjorts sedan 12 år tillbaka om sexualbrott kopplade till invandrare eller deras nationaliteter.

Men låt oss gå till kärnan av problemet som Sarnecki önskar. Det är ganska enkelt; vi kombinerar en sanslös invandring av i synnerhet män från MENA. Dessa länder har alltså islam i och som ett rent resultat av detta en rutten kvinnosyn. Vem kan då bli överraskad om antalet våldtäkter och sexualbrott skjuter i höjden. Inget konstigt alls, och en ren konsekvens av förd politik. Grattis Sarnecki! Ett enkelt svar på den frågeställning du hade om ”varför”.
Knutpunkten heter islam och islamism. För att citera Alexander Bard: ”Islam är en åsikt. Det är ingen ras. Det är ingen etnicitet. Det är en åsikt. Och åsikter ska man bemöta stenhårt. Jag är t.ex. väldigt anti-islam. Jag tycker islam är en väldigt destruktiv religion som jag inte gillar.”.
Man kan bara instämma. Att ha beteckningen religion ska inte legalisera några som helst omotiverade dumheter eller krav på detta samhälle. Visst, man må väl kalla sig muslim och be hemma, men där drar jag min gräns. Hur många bevis finns för att islam inte är en fredlig s.k. religion? Hur många terrordåd har vi sett? Hur många idiotiska bortförklaringar har vi hört? Hur många svenska kvinnor ska behöva bli gruppvåldtagna? Jag anser att man helt enkelt borde klassificera islam som en farlig religiös sekt, som inte hör hemma i moderna västerländska samhällen. Därmed ska man förbjuda all spridning av islam i detta land.
Men låt oss vända på frågan och tänka oss att en massa kristna svenskar skulle flytta till Iran. Många skulle ljuga om sin ålder för att accepteras, man skulle kräva att få bygga kyrkor, kvinnor ska få gå klädda som de vill och kristna skulle begå terrordåd i muslimska länder. Givetvis ska man ha rätt till hemspråksundervisning för barnen och rätt till anhöriginvandring.
Låter det som något som skulle funka? Men svenska ministrar sätter på sig slöja när de åker som representanter för den svenska regeringen till Iran. Det finns ett ord som heter dubbelmoral.
Svenska regeringen har uppfunnit det nysvenska ordet trippelmoral. Vi har en moral Ni inte accepterar, Ni har en moral vi inte accepterar som feminister. Men om vi inte kan sälja varor till Er, accepterar vi Er moral och sätter på oss slöjor. Eller kanske vi ska kalla det en form av politisk prostitution?

1 kommentar:

Anonym sa...

De huckleklädda svenska ministrar sålde inte varor till Saudi, utan vapen. Och specialbyggda lastbilar för att förflytta vapen.
Detta går tydligen att läsa på offentliga saudiska hemsidor.