fredag 3 mars 2017

Regeringen är rökt

 Detta var det värsta skitsnack jag läst på länge (länk). Det är allom uppenbart att man med alla upptänkliga medel försöker hitta någon anledning att sätta dit Peter Springare. Först var det HMF, och nu är det olaga dataintrång. Det fungerar helt enkelt så att om man har rätt till uppgifter har man. Är det så att man inte har rätt till att titta på vissa uppgifter ska de vara blockerade. Ansvaret härför vilar alltså på de som är ansvariga och polisens IT-avdelning. Polisens kommunikationschef, Mats Nylén, menar dock att avsikten är en annan och hänvisar till en varningstext och uttalandet ”Restriktionerna fungerar som ett skydd för både svenska folkets personliga integritet och för landets rättssäkerhet.”.
Men visst är det märkligt, Peter Springare har alltså jobbat som polis i 47 år och inte blivit misstänkliggjord för detta brott. Helt plötslig är han det, och det handlar uppenbart om att just sätta dit Peter Springare med alla medel man kan hitta. Man kan ju gissa varifrån dessa order kommer. Nylén hävdar givetvis att det inte alls handlar om att sätta dit Springare, men det är givetvis uppenbart.

Hela ämnet är uppenbarligen helt tabu och har varit så i många år. Man kan även på
denna länk läsa att inte ens Brå:s siffror är tillförlitliga. Man undrar och hoppas lite på att detta är ”fake news”. Men är så fallet får givetvis skvallerblaskan Aftonbladet ta smällen. Om det ens finns ett uns sanning i denna nyhet är det mycket skrämmande information. Man har alltså avsiktligt manipulerat information och fakta för att påverka medborgarna på ett visst sätt, och detta från en organisation (Brå), som är betalad med skattepengar. Inte för att det är så mycket pengar i statsbudgeten Brå förbrukar, utan för det rena principfelet och att politiker och myndigheter presenterar felaktig information och propaganda och kallar det för vetenskapliga fakta.
Nu är alltså problemet för regeringen delat i två delar: Det första vore att tillstå vad man håller på med och har hållit på med, avseende manipulerande av fakta, undanhållande av information och annat. Gör man detta är man givetvis rökta och man kommer att tvingas avgå. Detta är alltså inte en framkomlig väg, även om det vore renhårigt.

Det andra är som man nu agerar; d.v.s. att man fortsätter på samma spår som tidigare och försöker täppa till alla läckor man kan, på alla vis man kan, och detta är tydligen det sätt man väljer att agera. Det desperata fiskandet efter sätt att lagföra Peter Springare talar sitt tydliga språk. Man försöker desperat bemöta de problem man ställt till med och kalla det för desinformation eller ”fake news”, men problemet är nu att man har en övermäktig fiende i form av utländska media och även den amerikanska presidenten.
Det spelar alltså mindre roll vad som är fakta och ett stort antal utländska medier kan rapportera om konsekvenserna av den förda politiken och i synnerhet avseende den sanslösa invandringen. Men det intressanta är alltså Peter Springare; varje försök man kommer försöka göra för att tysta honom kommer att slå tillbaka på sjuklövern. Det gäller både inom landet såväl som utomlands. Med några till som Peter Springare, kanske inom rättsväsendet eller från Brå, kommer detta med stor sannolikhet har stor inverkan på valet 2018.
Om så blir fallet kan man ganska lugnt räkna med att SD får uppemot 30 % av rösterna i nästa riksdagsval. Mitt tidigare bud var 25 % men den revideras härmed.

Inga kommentarer: