onsdag 1 mars 2017

Vad är olagligt, desinformation eller fakta?


Nu är det alltså så att vi vet att det finns en stor överrepresentation i brottsstatistiken avseende personer med utländsk härkomst. Det tillstår Sarnecki, Ygeman och Leif GW. Det framgår även med all tydlighet av rapporten som alltså är 12 år gammal och vars data är ännu äldre.
Sarnecki efterlyste bakgrunder och orsaker, men hur ska man kunna får reda på dessa om man inte just gör en utredning baserat på dessa faktorer? Detta samtidigt som vi uppenbarligen har haft en mycket stor invandring av personer från MENA med helt andra värderingsgrunder än de som gäller i detta land. Att hänvisa till 15-20 år gammalt material är synnerligen irrelevant.

Det ter sig dessutom ganska larvigt när Brå kommer med en rapport (
länk) där man tar upp saker som alkohol/drågpåverkan, har 6 platsdefinitioner där brottet har begåtts, och relation till gärningsmannen när det gäller sexualbrott (sid. 138). Men det finns inte ett ord om ursprung på gärningsmän, vilket man definitivt kan se som mycket märkligt med tanke på att den senaste utredningen från 2005, visade på en överrepresentation på ca 400%. Kanske vill man köra ner denna flera hundrasidiga utredningen i halsen på alla kritiker. Men problemställningen kvarstår – det är ett rent faktum att den sanslösa invandringspolitiken orsakat kriminalitet och att personer med utländsk bakgrund är kraftigt överrepresenterade.
Man har alltså importerat ren kriminalitet och Löfvéns svammel om att vi behöver invandringen har vi hört som tomt argument i årtionden. Först var det för att försörja fyrtiotalisterna när de skulle gå i pension, men argumentet har visat sig helt felaktigt rent historiskt.
Slutsatsen blir alltså att man avsiktligt undanhållit både invandringens kostnader samt dess negativa samhällskonsekvenser. Så mycket för ”fake news” eller desinformation.

Nästa problemställning är definitionen när det gäller ”flykting”. Rent definitionsmässigt flyr man desperat till ett område i närheten av konfliktzoner, då är man flykting. Betalar man flyktingsmugglare stora belopp för att transporteras hundratals mil, från en annan världsdel, över dussintalet gränser och genom hela EU är man definitionsmässigt inte flykting; man är ekonomisk migrant. Ovanpå detta har vi givetvis problemen med Marockanska gatubarn och s.k. EU-migranter d.v.s. zigenska tiggare, vanligtvis från Rumänien.

Mannen som fick hela bubblan att spricka är Peter Springare. Först försökte man åtala honom för HMF, och nu är det tydligen dataintrång (
länk). Vi pratar om ren desperation från PK-politikerna som vill försöka statuera exempel gällande de som varnande exempel för människor som uttrycker sin åsikt. I skrivandes stund är det 215.000 personer eller drygt 2% av Sveriges befolkning med i FB-gruppen som stödjer Peter Springare, och man är uppenbarligen helt livrädda för både för att medborgarna ska få uttrycka sina åsikter och att sanningen ska komma medborgarna till kännedom.
Så mycket för yttrandefrihet och demokrati. Man kan förutsätta att Peter Springare har genom sitt arbete tillgång till polisens databaser, och därför kan det knappast röra sig om dataintrång.
Man kan ju jämföra detta med vad vänsterextrema Researchgruppen ägnade sig åt får några år sedan, vilket var att hacka identiteter och koppla dem med emailadresser, för att sedan skicka (sannolikt betalt) dessa uppgifter till Expressens murvlar, som sedan gjorde smygfilmsreportage och belönades med guldspade. I den rättegång som följde friades Expressen helt...

1 kommentar:

Anonym sa...

Den slags kontroll som går ut på att trakassera människor är bara möjlig så länge det är ett fåtal. Ser behövs inte så många för att det ska bli helt orimligt att fälla människor. Att fängsla människor vars månatliga skatteinbetalningar staten är beroende av faller på sin egen orimlighet. Det blir oerhört kostsamt och följden blir i stället ett samhälle utan den trygga basen av arbetande människor som nskten är beroende av.
Den enda chansen de har är om antalet är hanterbart, dvs ett par enstaka som går att trakassera och få tyst på.
När det gått över ett visst antal är det kört och det vet de ju. Frågan är om hur många det kan röra sig om.
Men när ett relativt nytt parti så snabbt ökar till uppemot 30% då håller något avgörande på att hända.

Det kommer att ansluta fler människor som gör som vår "Swedish Spring(are)".