måndag 13 mars 2017

Vem kan erkänna debaclet?


Hur länge ska man kunna dölja det vansinniga debaclet som skett de senaste åren. Vi har alla hört om kod 291 som använts för att dölja all invandringsrelaterad brottslighet (länk). Kravallerna och morden ökar i förorterna, sexualbrotten ökar dramatiskt och bara kostnaderna för migrationsverket uppgår snart till det dubbla för Försvaret (länk). Men det som kommer att hända nu är att kostnaderna dumpas över på kommunerna och dessa kommer alltså tvingas höja kommunala skatter och avgifter de kommande åren radikalt (länk). Nu är bara problemet att vi redan har ett av världens i särklass skattetryck.

Som alla nu fattar är det givetvis inte så att man kan stoppa in lågutbildade personer med bristfälliga kunskaper i svenska på den svenska arbetsmarknaden. Vidare kommer snart alla deras anhöriga, vilket givetvis blir ytterligare en våg av personer som måste försörjas och ha bostäder. Den som inte fattar att detta kommer leda till en ren ekonomisk katastrof är rent naiv.

Ovanpå detta har vi alla idiotiska krav som ställs på det svenska samhället baserat på främmande kulturer eller religioner detta är direkta hot mot svensk kultur. Islam har här en särställning och bör nerklassas från religion till extrem sekt som dessutom inte är kompatibel med ett västerländskt modernt samhälle.

Men tror någon att de styrande politikerna ens kan vidstå att man ställt till ett gigantiskt problem som det kommer ta årtionden att lösa? Nej då, det heter integrationsutmaningar och liknande, samt att man avser använda ännu mer skattepengar i projekt som visat sig helt verkningslösa. Nu ska man även dalta med personer som kommit hit som s.k. flyktingar och sedan använder olika bidrag till att kunna finansiera antingen resor till länder man ”flytt” från eller till direkta terrorresor. Man kan inte undgå att fråga sig med vilken rätt man kan kalla sig ”flykting” om man med svenska skattepengar åker tillbaka till länder man flytt från eller legitimiteten i att komma ”hem” från att ha stridit i Syrien med IS.

Men har politikerna begått några misstag? Icke, tvärtom man har återetableringsbidrag (om lögnen för migrationsverket inte var tillräckligt trovärdig), pratar om hur synd det är om återvändande IS-krigare och vet inte hur man ska lösa problemet med anhöriginvandringen.
Så låt oss nu ställa oss frågan hur Sverige hade sett ut om man lyssnat på SD i första läget? Alltså innan Reinfeldt drog igång den sanslösa massinvandringen, och nuvarande regering paddlade på i samma kanal.
Men att erkänna begångna fel går givetvis inte, men man hoppas på att medborgarna ska ”ställa upp” under ett allt tyngre skatteok, högre kriminalitet, stå ut med lite gruppvåldtäkter och att brott inte utreds rent generellt i brist poliser och ineffektivitet från polisledningen.

Inga kommentarer: