lördag 24 februari 2018

Att "ta ansvar".


Folkpartiet har ju historiskt sett alltid varit ett amöbaparti som varit villigt att samregera med i stort sett alla. Nu tillkommer två partier till denna föga hedervärda samling och det är miljömupparna och centerpartiet. Annie Lööf säger alltså ”Väljarna söker ett parti som tar ansvar”(länk).
Men det är ju precis det man inte gör, man tar inte ansvar för den politik och de åsikter man står för. Tvärtom man öppnar för kohandel och prostituerar sin politik och åsikter för att få vandra i maktens korridorer.
Annie Lööf säger vidare att det är viktigt att ”vi politiker tar ansvar för valresultatet”. Det är precis vad det inte handlar om, det handlar i stället om att till i det närmaste vilket pris som helst få en majoritet i riksdagen och ingen annat. Jag vet inte hur många statsministrar som just sagt ”…med den nu uppkomna parlamentariska situationen måste vi ta ansvar för Sverige”.
Det var moderaterna och Alliansen som samarbetade med miljömupparna, det är socialdemokraterna som har miljömuppar i regeringen och stöder sig på kommunisterna, och det finns fler och äldre exempel på att det bara handlar om makt och politisk prostitution. Vidare i artikeln: ”– Väljarna söker ett parti som tar ansvar, visar ledarskap, som står upp tydligt för sina principer men som också är berett att smutsa ner fingrarna för att styra landet.”, enligt Lööf.
Slutsatsen av sådana här idiotiska uttalanden blir att väljarna som röstar på Centern inte har en aning om vilken politik som partiet kommer att föra efter valet, man kommer mycket sannolikt inte ha någon som helst påverkan, men man kan ju bli stödparti eller ha visioner om ministerposter. Eller så åker man ur riksdagen helt enkelt ty någon form av ledarskap har inte centern varken fått tillfälle till att visa efter Torbjörn Fälldin, men man har däremot en lång historia av politisk prostitution och koalitioner, när man inte varit rent stödparti.


Så Annie Lööf, om man söker ett parti som kan ta ansvar ska man definitivt inte rösta på centern. De principer man har vet vi att man gör avkall på så fort man hittar en möjlig väg till att få vandra i maktens korridorer.


Sedan var det ju socialdemokrater och moderater. Vi pratar alltså partier som haft makten de senaste mandatperioderna, eller i alla fall varit största i de två senaste regeringarna. Moderaterna startade den sanslösa massinvandringen, samarbetade med miljömupparna.

Den sittande regeringen har fortsatt samma idiotpolitik och har till och med miljömuppar på ministerposter. Reinfeldt åker runt landet och predikar behovet av invandringen. Man har stoppat alla kopplingar mellan kriminalitet och invandring. Polisen har munkavle. Brå får inte utreda eller komma med statistik, domstolarna har uppenbarligen order om att generellt fria alla sexualbrott och inte utvisa. Public Service och media har i många år kört solskenshistorier. Vad invandringen kostar vet ingen....

PK-tankesmedjan för politisk korrekthet har hittat på nysvenska i massor. Organiserade tiggare har invaderat landet och finns snart i varje gathörn. Bilbränder har inte längre nyhetsvärde och sexualbrotten skjuter i höjden. Ett för mig tidigare okänt begrepp är legio – gruppvåldtäkt.


Idiotier baserade på att det finns många muslimer och deras krav har de senaste åren accepterats. Moskéer och minareter med böneylande om någon allah ska tydligen accepteras numera. Listan kan göras mycket längre.


Centern har under de senaste åren inte gjort ett dyft, för att ta ansvar eller ens föra en ansvarsfull politik och man är än ett av de allt färre partier som sjunger massinvandringens lovsånger. Det är inte vad jag anser vara att ”ta ansvar”. De två senaste regeringarna har inte tagit något som helst ansvar. Det tidigare lilla partiet SD har däremot under många år föreslagit massor av saker som regeringen idag hävdar som ska gälla som valplattform.

Men hela sjuklövern har totalberöringsskräck med SD, och man erkänner givetvis inte att man fört en felaktig och ansvarslös politik till stor skada för landet. Inte heller erkänner man att man idag kopierar SD-motioner som man röstat ned i riksdagen för något år sedan. Så mycket för att ta ansvar…

Inga kommentarer: