onsdag 7 februari 2018

Det beger sig i Danmark

Danska socialdemokraterna tycker att man inte ska få söka asyl i Danmark. Det är mycket logik i detta. Anledningen, och som jag skrivit om flera gånger är helt logisk; det är givetvis så att ingen som kallar sig för flykting kan ha tagit sig till Danmark. Har man lyckats transportera sig till Danmark är det självklart att man inte är flykting, då man rest genom massor med andra länder och betalat för detta. Alltså ska man förpassas till något uppsamlingsläger där asylskälen bedöms. Sedan vill Danmark bara ta emot riktiga flyktingar baserat på de s.k. kvotflyktingar som gäller enligt FN:s regler och som man anser sig kunna integrera i det danska samhället. Vi pratar alltså om danska socialdemokrater. Inte om miljömuppar eller andra verklighetsfrånvända knäppgökar.

Nu har vi ju knytningen till svenska socialdemokraterna, den norska politiken finska och den danska. Alla har fattat att det varken är flyktingar som kommer hit eller det är något kulturberikande, arbetskraft, raketforskare man behöver eller annat. Tvärtom, man ställer rent idiotiska krav på det svenska samhället och kostnaderna är enorma.


De länder ”flyktingarna” kommer ifrån är inte heller kända för högteknologi, och integrationsproblemen är lika enorma som kostsamma. Som tidigare och många år, det finns ingen som vet vad invandringen kostar. Visst, migrationsverkets kostnader är de enda redovisade, men nu kommer kostnaderna flyttas till kommunerna för vansinnet och höjda kommunalskatter kommer samt utförsäljande av kommunal infrastruktur till vinstdrivande företag.

Vad är samhällets kostnader för kriminalitet, nu när alla vet att stölder, inbrott och annat inte är mödan lönt att ens polisanmäla? Vad är mörkertalet? Morgan Johansson presenterade denna dag att man skulle samarbeta med polisen i andra länder, ordna tullresurser, och kameraövervakning samt hårdare straff. Egentligen var det bara nys – alla vet att polisen totalt saknar resurser, är underbetalda och har en usel arbetssituation. Man kanske ska lägga ner fler våldtäktsutredningar för att på så sätt frigöra resurser till att sitta och titta på kamerarullar.

Sverige har blivit ett Klondike för stöldligor och polisen står helt handfallna, ingen kan ens avhysa asfaltläggare. Hårdare straff? Javisst, börjar man med defaultvärdet friande dom, kan ju lite böter som inte kan betalas ses som ett straff. Att förpassa dömda personer till deras hemländer för fängelse kan Johansson glömma – antingen kommer länderna ta oskäligt betalt eller så tvärvägrar man. Det är ganska självklart att begår man ett brott i ett land straffas man i detta. Man tar seden dit man kommer.

Det är dags för lite sunt förnuft. Minst 95% av de som kommit till detta land är inte flyktingar, det är bara att fatta. Visst, de vill ha en bättre levnadsstandard, men skillnaden är att de för den skull inte är flyktingar. Återstoden är den flyktingkvot av just riktiga flyktingar, inte de som betalat flyktingsmugglare för att bli transporterade till just Sverige, hundratals mil, över massor med gränser och genom hela EU.


I Danmark har till och med socialdemokraterna börjat fatta, vilket man kan glädjas åt för danskarnas skull.

Inga kommentarer: