söndag 11 februari 2018

Mitt land finns inte längre


Man kan läsa för ett tag sedan att Lövin uttalat att man svartmålar Sverige. Styrande politiker försöker dölja problem, genom att inte tillåta att relevant statistik tas fram, polisen har fått order om att inte publicera signalement ens på brottslingar man vill ha fast och domstolarna har uppenbarligen direktiv att generellt fria.
Sedan har vi sjuklöverns politiker som först pratade om att Sverige behöver invandringen, det var högutbildade personer som kom hit. Av någon mycket oklar anledning var det sedan ett egenvärde i att bli fler i detta land. Därefter var det givetvis riktiga flyktingar som kom hit, alltså som smugglat sig hit hundratals mil.

Undfallenheten mot islam är signifikant. Trots uppenbara lagbrott, kvinnoförtryck, krav på olika idiotiska saker baserade på islam backar alla politiker totalt och menar att det handlar om religion, något som vi svenskar bara ska acceptera, helt oavsett svensk lag. Alla problem, kan man givetvis bortförklara med rensning på socioekonomiska skillnader.

I nästa steg släpper man in stöldligor som är EU-medborgare, sedan organiserade tiggare, och marockanska gatubarn. Man står sedan helt handfallna och svamlar på olika sätt, men är helt oförmögna att lösa problemen man skapat.

Den organiserade kriminaliteten ökar markant samt även sexualbrotten. Som tidigare står politikerna helt handfallna, och utländska reportage berättar om ett i det närmaste laglöst land i de s.k. utanförskapsområdena.
Man hade en politiskt tillsatt polischef (Dan Eliasson), som fungerar som spratteldocka i politikernas dockteater.

Det har nu gått så långt och är så illa att brott inte längre lönar sig att rapportera. Uppklarningsprocenten på bostadsinbrott är i det närmaste obefintlig, och stölder likaså. Till och med våldtäkter läggs på hyllan. Gängkriminalitet och no-gozoner som på nysvenska heter utanförskapsområden i vilka bilar brinner dagligdags har inte längre nyhetsvärde.

Jag bodde en gång i ett land. I detta land tog man fast bovar och tjuvar. Våldtäkter var ett allvarligt brott som dito bestraffades. Gängkriminalitet fanns inte. Ordet gruppvåldtäkt fanns inte. Kanske fanns det de som kladdade på tjejer på festivaler eller konserter, men där gick gränsen. Det var inga övergrepp, visst bråkades det och söps, men inte så allvarligt. Jag gjorde min militärtjänst i detta land. Det var något jag ville försvara om så med vapen i hand.

Detta land finns inte längre. Vad finns att försvara? Att vara stolt över? Månne en svensk kultur som politikerna gjort sitt bästa för att utradera och inskriva i grundlagen att Sverige är ett multikulturellt land, för att på så sätt negligera och förringa en egen nationsidentitet. Acceptans för muslimska idiotier, och saker som bara ska accepteras för att en massa personer som valt att komma till detta land kräver det, helt utan logik eller ens inom lagens råmärken? Politikerna är verklighetsförnekare (länk) eller visionsflummare.

Mitt land finns inte längre. Tyvärr, och ett varnade exempel för andra länder. Svartmålning, Lövin?

Inga kommentarer: