måndag 12 februari 2018

Muslimska kravmaskiner


Jag vet inte för vilken gång i ordningen man läser om de muslimska kravgeneratorerna som kommit till detta land. Det signifikanta är att de kommer till detta land och anser sig ha rätt att ställa krav på samhället på olika sätt baserat på en religiös tro (länk). Rent logisk analys av problemet uteblir alltid, och vem i detta land har de senaste hundratals åren skadats av att äta fläskkött?
Man hade liksom en förhoppning om att detta är och förblir ett modernt västerland, där det handlar om logik, erfarenhet och sunt förnuft som argument och grund för olika beslut ända upp till riksdagen. Men här kommer nu undfallenheten in igen, och som jag skrev om tidigare. Av någon idiotisk anledning accepteras rena idiotier för att de är baserade på muslimsk tro. Att fläskkött skulle vara farligt att äta är en typisk sådan idioti, som kanske var relevant i arabvärlden för 1400 år sedan då detta kött kunde innehålla trikiner, men har idag ingen som helst logisk förklaring. Att anföra att någon i arabvärlden, långt innan vikingarna figurerade, skrivit en bok och ska gälla idag och i Sverige är direkt löjeväckande.

Däremot blir jag förtvivlad över att få i detta land verkar fatta att rena realiteter och accepterar olika idiotkrav. Det har tidigare kallats för islamofobi, men den rätta benämningen är snarare realist. En fobi är en ogrundad skräck för något som inte är farligt.
Islam är en s.k. religion som innehåller så många dumheter och felaktigheter att den tvivelsutan borde klassas som extrem sekt och ingen som helst hänsyn borde tas till alla olika dumheter och rena lagbrott som man försöker anföra eller ha krav på. Ovanpå detta har vi även imamer, som tolkar olika saker och man hamnar i en soppa av dumheter som varje logiskt tänkande person fattar är inte annat än rent nonsens.
Det går snart inte att hitta en köttbit i detta land som inte är halal, och vi väntar på kraven att allt fläskkött måste bort från affärerna. Därefter kommer väl krav på att svenska kvinnor ska bära niqab och så vidare. Kanske får vi ett muslimskt parti i riksdagen 2018 som, baserat på att man importerat en halv miljon muslimer kanske hamnar i någon form av vågmästarroll.

Vi svenskar ska alltså bara acceptera allt vad muslimer kräver, utan minsta krav på logik och även om vi själva blir direkt lidande av dumheterna. Du vet lille medborgare, muslimer kan ju känna sig kränkta, och du är väl inte islamofob eller rasist i multikultiflumparadiset?
Någon borde sätta ner foten, och alla dumheter som är baserade på islam ska förbjudas. Denna lista torde då bli ganska lång.

Det handlar inte om att förbjuda islam. Vi någon kalla sig muslim och be hemma må det vara en privatsak. Men alla krav eller anpassningar av det svenska samhället till vad muslimer kräver, som i sin tur är baserat på rena dumheter eller olagligheter måste väl någon fatta att man måste förbjuda.

2 kommentarer:

Emil sa...

Jag vänder lite på steken. Jag har full förståelse för muslimerna att de kommer hit och kräver. De följer sin övertygelse, i denna ingår att sprida islam till hela världen, att erövra hela denna värld till islam. Går det inte fredligt så skall det ske med svärdet. Det jag inte förstår är att våra politiker är så okunniga att de låter detta ske utan att lyfta ett lillfinger. Är det okunnighet förresten? I dessa dagar när info finns så lättillgänglig? Eller är det ignorans? Ondska? Eller girighet, är de köpta? Jag kan bara gissa...och förbanna dem alla.

Ulmerkotten sa...

Ja, det är märkligt. Men problemställningen kvarstår, och man måste gå till problemets botten och fråga sig ”varför”? Blir då svaret ologiskt eller stridande mot svensk moral, etik eller lagstiftning, är det bara att förbjuda. Ordet ”religion” berättigar inte till något, och är inget vaccin som ger immunitet.
Men svenska politiker visar total undfallenhet när det gäller islam och accepterar i stort sett alla dumheter muslimer kommer med och hävdar är krav. Detta antingen för att någon imam tycker något eller med hänvisning till en gammal bok som är äldre än runstenarna. Eller kanske bottnar undfallenheten i att man släppt in en halv miljon muslimer i detta land och ser i dessa som potentiella väljare man inte vill stöta sig med. Som svensk kan man inte bli annat än kräknödig, och det var därför jag gjorde inlägget.