måndag 24 maj 2010

Bara tre kommentarer

Det är alltså en ny rapport enligt rubriken i denna artikel. Enligt texten gjordes undersökningen hösten 2009. Ska det behöva ta ca 8 månader att presentera resultatet? Varför har man inte presenterat det tidigare?

Sedan undersökningen gjordes har vi kravaller i miljonområdena, Vellingehistorien med partipiskan, och angreppen och hoten mot Vilks. Finns det något som talar för att dessa resultat är tillförlitliga idag. Vidare har det uppdagats vilka enorma summor invandringspolitiken kostar och att de "ensamkommade flyktingbarnen" i själva verket är hitsmugglade ekonomiska flyktingar som efter PUT plockar hit halva släkten, och att varje "flyktingbarn" kostar minst 1.2 miljoner per år.

För det tredje är det en himla lämplig tidpunkt att publicera detta. Riksdagspartierna är livrädda för SD, och man har just en väljarundersökning som visar att SD hamnar under riksdagsspärren, emedan man är livrädd att de ska få en vågmästarroll. Vad är då mer lämpligt än att i detta ögonblick publicera en sådan här undersökning med buskapet att en röst på SD är en bortkastad röst, eftersom de inte kommer att få riksdagsmandat.

Hela historien luktar ganska illa, i synnerhet om man studerat frågan, medierna och partiernas utspel de senaste månaderna. Det gäller alltså att marginalisera SD, misskreditera dem, och kontrollera medierna och partimedarbetarna.

Förresten, varför tillåter inte SvD några kommentarer till denna artikel? Det kan du ju fundera på...

Inga kommentarer: