måndag 17 maj 2010

Men var är Er politik?

Man har alltså frågat 1100 lokalpolitiker, d.v.s. något fler personer än det brukar ingå i en vanlig undersökning om partisympatierna, och endast 14 procent kan inte tänka sig en ”ohelig” allians för att stoppa SD. Det kan man läsa om i denna artikel i SvD och denna i Expressen.

Som man utan svårighet kan observera efter Vellinge, är dekretet från partiledningarna inom samtliga partier att lägga ”locket på” vad beträffar frågor rörande invandringen, dess kostnader och problem som förorsakats och har förorsakas av den invandringspolitik som förts och förs. Detta gäller även press och massmedia och då i synnerhet Public Service – strikta order om att inte på något sätt nämna eller ifrågasätta förd politik.
Inga debatter med SD eller att ens nämna dem är tillåtet, om det inte är uppenbar och negativ kritik.

Så då frågar man sig vad alla är så rädda för, och varför man inte ens törs debattera med dem? Man är alltså villig att göra avkall på sina egna åsikter och kompromissa i kanske ”oheliga allianser” för att blockera ett annat parti från att få något som helst inflytande.
Jag kan inte tolka det på några andra sätt än att man antingen blint lyder sin partiledning i denna fråga, alternativt är medveten om vilken invandringspolitik som förts men kan inte erkänna att den är, och har varit felaktig, eller kanske tror man felaktigt att SD är ett rasistiskt parti.

Själv tror jag att det är olika kombinationer av dessa tre faktorer, men med en stor faktor av att man vet vilken oförsvarbar politik som förts. Hade det varit så att man kan försvara invandringspolitiken och dess kostnader, hade man utan vidare kunnat debattera med SD och försvara sina handlanden och ståndpunkter inför väljarna, men det vägrar man att göra. Alltså kan jag bara dra slutsatsen att man är fullt medveten om vad som hänt, händer och skäms över detta, till den milda grad att man i desperation försöker filosofera över blocköverskridande allianser redan innan valet.

Desperationen måste vara stor.

Men kära folkvalda; om Ni anser att den förda invandringspolitiken har varit riktig, då finns väl ingen anledning att inte stå upp i talarstolar och försvara den inför vem det vara månde?

Berätta hur problemen i miljonprojektområdena ska lösas, hur Ni ser på attackerna på Vilks, hur mycket invandringen kostar och hur många det rör sig om, de s.k. ensamkommande flyktingbarnen, försvara handlandet i Vellinge, attackerna mot judar i Malmö, anhöriginvandringen o.s.v.
Dessa saker har väljarna rätt att få besked om före valet.

Er tystnad f.n. och mitt i en valrörelse, är annars mycket talande i sig självt.

2 kommentarer:

Johannes Forsblom sa...

Jag tor att det bästa för Sverige är om partierna börjar samarbeta över blockgränserna. Då skulle man kunna förverkliga många väljares hjärtefrågor - omsorg om sammhällets svaga och frihet för individen samt att staten inte ska äga medborgarna. För att tvinga fram en sådan koallition tror jag att det kan vara en bra idé att rösta på SD som vågmästare eftersom ingen vill regera tillsammans med dem. Läs gärna mer om mina tokiga tankar om detta här:

http://darenpagatan.blogspot.com/2010/05/att-rosta-blatt-eller-att-rosta-rott.html

Ulmerkotten sa...

@ Johannes

Nu är det fundamentala problemet att i ett socialistiskt/kommunistiskt samhälle är medborgarna till för samhället - samhället är inte till för medborgarna. Man kan kalla det myrstackssyndromet. Du har som medborgare inga rättigheter, bara skyldigheter och allt du gör ska gynna samhället. Sedan kan kommunister/socialister inte skilja på samhället och staten, det är för dem samma sak.


Eftersom undertecknad är vän av ett samhället till för medborgarna, tycker jag att det finns så många fundamentala skillnader att det knappast är värt att samarbeta med dem. Däremot går det givetvis bra att diskutera allt av intresse, och respektera deras åsikter oavsett hur korkade jag anser de vara.