måndag 31 maj 2010

Billström! Ta pipan ur munnen!

Klockrent av SD. Jag har studerat vad som hänt den senaste tiden i massmedia, och denna artikel är nog den första som objektivt beskriver något SD kommer med. Annars har det mest handlat om ren pajkastning och jätterubriker så fort SD hamnat under 4% i någon opinionsundersökning.

Äntligen ett parti som inte lever i någon flumdröm från 60-talet med berikning, multikulti, snack om rasism, eller liknande.

Men för tillfället och inför valet är det märkligt tyst i denna fråga, mycket sannolikt p.g.a. att de etablerade partierna i själva verket vet att man har fört och för en helt oförsvarbar invandringspolitik. Vidare kan man ju inte erkänna att man varit dum och blåögd tidigare och nu ställa striktare krav på invandringen, då skulle det ju framstå som man gjort fel tidigare och erkänner det. Alltså måste man fortsätta på samma linje och tysta all kritik och ifrågasättande av invandringspolitiken, vilket man kan se i samtliga partiers valprogram; inte ett enda riksdagsparti ens nämner frågan. Vidare är det ju ganska talande att man inte ens törs ta debatter med SD i denna fråga. Hjälpligt har man även lyckats hålla locket på vad beträffar organiserad islamistisk fundamentalism, regelrätta kravaller, judeförföljelser samt organiserad brottslighet som t.ex. Black Cobra.

Allt emedan Migrationsverket redan två gånger i år skrivit upp prognosen om antalet flyktingar som ska komma till detta land, och de s.k. ensamkommande flyktingbarnen, anhöriginvandringen och ökar lavinartat.

Problemet är även accentuerat av att alla andra länder inom EU, skärpt kraven för immigration och dragit upp kraven på definitionen flykting till de som FN definierat. Eftersom då migrationsminister Billström med flera inte fattat vaken konsekvenserna av detta eller vidtagit åtgärder kvarstår problemet ännu mer uppenbart än tidigare. Huruvida han förts bakom ljuset av migrationsverkets generaldirektör Eliasson är lite oklart. Men klart är i alla falla att han handlat i desperation och kört ner huvudet i sanden likt en struts, och låtit partisekreterare Schlingmann ta honom från kroken, och partipiskan ven från Vellinge till Överkalix, med ett direkt hot om att ”nu jäklar är Ni solidariska, annars ändrar vi lagen, och tvingar Er till solidaritet.”. Rena DDR-fasoner alltså, vilket man inte trodde existerade i Sverige, och definitivt inte inom moderaterna. Men det är väl de nya moderaterna….

Så mot den bakgrunden är SD en frisk fläkt, man ser på invandringen med realistisk syn och låter sig inte förblindas av gammal och felaktig politik vilket har varit och är till ren skada för landet rent ekonomiskt, beträffande organiserad brottslighet, islamisk fundamentalism, och kulturellt.

Ja, ordet ”berikning” står mig upp i halsen. Om jag vill bli berikad, vill jag välja det själv och jag har inte levt i någon akut avsaknad av berikning, och vill inte heller bli påtvingad sådan eller betala för den.
Till saken är även att migrationsminister Billström tydligen inte fattat ett dyft gällande kostnaderna för invandringen, alltså drar man igång en utredning som är ren ättestupa för svensk ekonomi, vilket man kan läsa om i denna artikel; Man får hoppas att svenska politiker någon gång kommer till sans, och att man tar sig bort från haschpipornas 70-talsflummeri och då i synnerhet Billström, och lär sig enkel ekonomi och grundförutsättningarna för Sverige varandes ett litet land i utkanten av Europa där man inte löser problem genom att bara starta sedelpressarna för att lösa ekonomiska problem.

Men det är ju bara en förhoppning - att SD får politiskt inflytande så att idiotin stoppas.
Själv kommer jag göra mitt bästa i valet, så gissa vilket parti jag kommer rösta på.

1 kommentar:

Utlandssvensk sa...

Jo, jag röstar också på SD men faktum är att läget börjar se hopplöst ut för Sverige.

SD kommer att utsättas för omfattande trakasserier, hot och våld under valrörelsen. Valsedlar kommer att plockas bort och fusk under rösträkningen verkar troligt.

Trots allt detta tror jag att de kommer in i riksdagen. Men väl där lär de inte få något inflytande. Tvärtom tror jag att de övriga partierna kommer att öppna upp för MER immigration från tredje världen för att verkligen bevisa hur goda de är. Samtidigt stänger alla andra västländer sina gränser. 200.000 immigranter om året under nästa mandatperiod verkar helt möjligt.

Sverige är på väg mot sammanbrott och det enda realistiska alternativet är att lämna landet.