lördag 29 maj 2010

I linje med politikernas bild

Tänk vad trevigt att invandrarna organiserar sig och hittar på något att göra, och på samma gång fixar lite extrapengar. Egna initiativ är alltid bra och med lite främmande influenser. Man kan ju förstå om de som kommer till detta land har svårt att göra sig förstådda, förstå instruktioner och annat, så då är det ju fiffigt att de slår ihop en del hobbyverksamheter som finns i detta land till en ”combiverksamhet” där de får både utöva sina kunskaper i olika kampsporter, lära sig skjuta, bli av med aggressioner, kamratanda och ekonomi, och allt detta på sitt eget språk.
Som svensk får man tacka så hemskt mycket för den ”berikning” av den svenska kulturen, och det svenska samhället generellt som den förda invandringspolitiken för med sig, och därmed lägger grogrunden till gäng som Black Cobra. Trevliga grabbar! Tack så förbannat mycket Billström!

Men det är klart att inför valet är invandringspolitiken ingen fråga. Tvärtom, den sopas under mattan för att på så sätt tysta Sverigedemokraterna. De etablerade partierna är livrädda för att SD ska bli vågmästare, och därför tystas medarbetarna, pressen och Public Service. Det är ju bara några tiotals miljarder den kostar varje år, en del påstår dock att vi pratar uppemot 100miljarder. En skitsumma som skattebetalarna ej behöver bekymra över, eller hur?

Så tack så mycket Billström och Schlingmann, och glöm inte plocka fram partipiskan om någon kommun inte skulle vara ”solidariska” och ta emot så många som Ni vill.

Så kommentarer till en bok kan man läsa om i denna artikel. Boken handlar om SD:s väljare, och kommer fram till två saker; dels att SD:s väljare inte litar på den etablerade politiken. Detta är väl knappast förvånande när man börjar granska hur det i själva verket går till, och det etablerade partiernas makt beträffande media och vad som får publiceras eller ej. Har man följt den senaste tidens politik, vet man att all negativ kritik emot den förda invandringspolitiken är tabu från alla partier, och att bara negativa saker får skrivas om SD. Man är livrädda för att sanningen ska komma till ytan och att SD ska få en vågmästarroll efter valet. Så man måste dölja med alla medel vad man hållit och håller på med. Prova att klämma en politiker på frågor runt invandringspolitiken, om ni tvivlar.

Sedan är det givetvis lite nerklassning på SD:s väljare om att de är lågutbildade idioter som inte fattar sitt eget bästa. Inget nytt alltså, och fullt i linje med vad partierna vill få ut – röstar du med SD gör du som de lågutbildade idioterna, bergis är du rasist/nazist åxå.

Märkligt bara att i andra länder finns det tydligen massor med politiker och regeringar, inom hela EU som insett vilket vansinne det är att plocka in ”flyktingar” en mas, men dessa länders regeringar är väl idioter allihop och lågutbildade rasistiska osolidariska dumskallar, eller hur?

Inga kommentarer: