torsdag 26 juli 2012

2500 våldtäkter

Jag hittade denna artikel i Expressen via Avpixlat. 

Jag läser inte blaskor som Expressen eller Aftonbladet, det är illa nog med den censur som finns i SvD och DN. De förstnämnda skrivet ren smörja och förutsätter att läsarna är idioter.

Men i alla fall, Ullenhag har en artikel i Expressen, i vilken han menar att ”migrationspolitiken måste bli generösare”. Ärligt talat; jag vet inte vad som driver denne man, och som jag tidigare påtalat, han kan rimligtvis inte tro på det han själv skriver. Vidare måste han inse att hans politik allvarligt skadar Sverige för en mycket lång tid, och att kostnaderna är enorma.

Det han tjafsar om i artikeln är att några personer blivit avvisade och sedan råkat ut för tortyr i hemlandet och att sedan Sverige fällts av UNHCR för detta. Artikeln inleds med ” Vi som fötts i fred och frihet har en medmänsklig skyldighet att ge männi­skor som flyr undan förföljelse en fristad.” Redan där blev det floskler och svammel. Vi har ingen som helst sådan skyldighet, och ej heller behöver vi följa UNHCR:s rekommendationer. Det sista baserar jag på det faktum att Sverige idag och sedan flera år har tagit emot fler immigranter än vad vi kan klara av ekonomiskt, kan integrera i samhället samt finna arbeten till. Alltså, om UNHCR har en åsikt kan vi baserat på detta hänvisa till andra länder inom EU som tagit emot betydligt färre flyktingar per capita än Sverige. Vidare vet alla att minst 95% av alla som kommer till detta lilla land uppe i norr, har betalat flyktingsmugglare runt 100.000kr, smugglats flera hundra mil, över dussintalet gränser, lika många länder, har inga identitetspapper, och många har sina fingeravtryck bortslipade eller brända.

Man ska vara bra korkad om man tror att dessa är flyktingar. De är ekonomiska lycksökare, som vill förbättra sin levnadsstandard det är vad det handlar om. Nu har man ju även öppnat upp för ”anhöriginvandring” som en följd av regeringens kohandel med MP, för att hindra SD. Detta ger givetvis ett ännu högre incitament att skicka muslimska ankarmän (som kallas ”ensamkommande flyktingbarn”), till Sverige.

Jodå, det finns riktiga flyktingar åxå. De kallas ”kvotflyktingar”, är hjälpta av UN, och jag vill minnas att Sverige tar emot sådär 30% av hela EU:s kvot av dessa. Motsvarar Sveriges befolkning 30% av EU? Så vi har tagit mer, mycket mer än en ”medmänsklig skyldighet”, och alla de tiotals miljarder man årligen betalar till de som smugglats till detta land skulle definitivt göra betydligt mer nytta om de gavs som humanitär hjälp till riktiga flyktingar i flyktingläger.

Så jag frågar mig vad som driver denne man, Ullenhag, till att driva en politik som både skadar landet och kostar enorma summor årligen? Kanske känner han ingen medmäsklighet själv med de tusentals kvinnor som våldtas varje år av de personer han av medmänsklighet öppnat gränserna och försörjt med skattepengar. Eller kanske de eldar upp bilar, eller bedriver gängbrottslighet, narkotikasmuggling…

Säg mig Ullenhag, sådär 5000 kvinnor våldtas varje år, offren kan knappast räkna med ett öre i ersättning om de inte orkar tjafsa med Brottsoffermyndigheten i månader, som skriver ner det av domstol tilldömda skadeståndet. Vi är god tvåa i välrdsstatistiken efter Leshoto. Du och de som har, och fortsätter plocka in berikare i synnerhet från MENA-länder, vet nu att de som kommer hit har en helt annan kvinnosyn än den som gäller i detta land, och som en följd av denna, resulterat i sannolikt hälften av alla begångna våldtäkter de senaste åren. Alltså kan man säga att du är medskyldig till att till att runt 2.500 kvinnor våldtas varje år och i detta land. En kommentar?

Men det är klart, som du skriver i artikeln att 19 avvisningsbeslut var kanske felaktiga.  
Det är ingen medmänsklig skyldighet, eller skyldighet för dig som politiker,  att se till att svenska kvinnor kan vistas på allmän plats utan att riskera att bli våldtagna? Eller kanske vi ska se våldtäkter av svenska kvinnor som en form av ”berikning”? Du gillar ju att svänga dig med nysvenska. Lite beklagande kanske...ansvar? Nix, det tar du inget. 2.500 våldtäkter, men kanske 19 felaktiga avvisningsbeslut, det andra är det värt att skriva en artikel om, och förespråka att gränserna ska öppnas ytterligare, men inte det första.

Inga kommentarer: