tisdag 17 juli 2012

Sju nyanser av bajsbrunt


Ojojoj! De stackars muslimerna får under ramadan inte äta när solen är uppe och då är det svårt för dem eftersom, och i synnerhet i norra Sverige, dygnet är så ljust. ”Hur sköter man fastan när solen knappt går ner? ”, är inledningstexten i denna artikel.

Mitt svar är; ”Man käkar några fläskkotletter till lunch, och sköljer ner med lite god pilsner, kanske lite vin så här i semestertider.”

Ärligt talat; vems problem är det, och vem har skapat det?

Svaret på den första frågan är att har man valt att flytta till Sverige, och i synnerhet norra delarna, får man skylla sig själv. Är man dessutom så korkad att man tror att en bok som är skriven för 1400 år sedan ska fungera i ett västerländskt land på en annan del av jordklotet, finns inte mycket hopp.
Vem har skapat problemet då? Jo, den som är tillräckligt dum att följa det som står i koranen. Vilket scoop av DN.

Jag bekymrar mig lika mycket om denna förstasidesrubrik i DN som färgen på skit. Är jag så korkad att jag slår mig med en hammare gör det ont. Har jag valt att bosätta mig i norra Sverige och ska fira (vad det nu är att fira..?), ramadan som ett resultat av ett eget val får man skylla sig själv.

Eller kanske Ullenhag eller Billström kan vrida jordaxeln lite så de stackars muslimerna kan få en bit mat.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Speaking about lacking of respect to other who do not have the same religion as you.

Lojura Jungeljerta sa...

Tycker inte att texten handlade om hur synd det var om dom. Den var bara berättande om hur det fungerar i norden. Knappast en snyfthistoria, så förstår inte vad att reta upp sig på.

Ulmerkotten sa...

@ Anonym

There are religions and there is one strange outdated belief that is not a religion, based on a 1400 year old book from the arab world.
Those who have a real religion will get all my respect, no problem. And I think I respect all religions (not counting islam).

Ulmerkotten sa...

@ Marielle

Klar snyfthistoria; de stackars muslimer svälter...och inget kan man göra åt att solen är uppe så länge. Inte ens Billström och Ullenhag.
Man vill ha sanktion för att få äta eftersom den korkade boken koranen inte är anpassad för detta.

Men svaret är enkelt - strunta i en gammal bok som inte funkar eller är baserad i verkligheten, ett modernt västerländskt samhälle 2012. Passar inte det, är det bara att svälta eller åka till valfritt arabland där koranen gäller.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dom påstår ju själva att allah är alltets skapare. Då får dom väl be allah vrida jordaxeln lite grann. Om dom nu lyckas komma i kontakt med sin skapare allah, så kan dom ju även passa på att be honom skapa folk utan förhud respektive klitoris, så är även det problemet löst. Dom kan ju även be allah svänga trollspöt så att alla grisar och hundar försvinner, kanske alla judar också. Varför inte be honom göra alla till muslimer också, så är väl problem lösta då, får man väl anta. Jävla klappträn!!

Anonym sa...

Detta med midnattssol verkar Allah inte ha tänkt på när han instruerade Mohammed. "Tänkte inte på det...."

Ulmerkotten sa...

Men det flygande spaghetti monstret kände till detta. Helt klart visare än muslimernas Allah.

http://www.venganza.org/