onsdag 18 juli 2012

Hur undviker man problem och fakta?

Svaret, är att man helt att man flyttar fokus och svamlar.

Desperationen stiger. Den totala avsaknaden av integrationspolitik, i meningen att man ska ställa krav på anpassning, samt accepterandet av multikultiflum, innebär ju att man inte alls behöver integreras i det svenska samhället utan vi ska acceptera kulturer och religioner som kommer hit och respektera dem. Endast i några få fall när lagöverträdelserna är uppenbara agerar man och någon kommit till skada, som i t.ex. fallet hedersvåld. Annars mörkar man och snackar om ”berikning”, möjligheter, nybyggare och stor potential. Det faktum att Sverige drabbats av en våldtäktsvåg, mörkar man och snackar om ”kärleksinvandrare” som vi kan läsa om i denna artikel.

Jag tänkte plocka lite höjdarcitat från artikeln och bemöta dem. Vi börjar med första raden; ”Människor flyr eller invandrar till Sverige för att söka skydd, arbete eller kärlek. Oavsett anledning är det viktigt att så snabbt som möjligt kunna försörja sig själv och känna sig delaktig i samhället.
Svar; de riktiga flyktingarna som kommer till Sverige på egen hand kan man nog räkna på ena handen (förutom de som är ”flyktingkvot”). Resten är ekonomiska lycksökare, och de blir försörjda av stat och kommun vanligtvis när det gäller MENA-invandrare sådär 8-10 år i snitt innan de får arbete. Nu är det så att vi redan har en hög arbetslöshet, alltså finns det inte en enda anledning att plocka in en enda lycksökare, om det inte är så att avsikten är att ersätta svenskars arbeten med dessa och dumpa lönerna.

Ett led i det arbetet är att även utomeuropeiska anhöriginvandrare ska få ta del av samhällsorientering.
Men snälla Sabuni och Ullenhag, nu var ämnet import av utländska damer från främmande kulturer, inte alla som ni ämnar plocka hit. Så om vi håller oss till ämnet kan vi alltså förutsätta att det finns en svensk man som avsiktligt tagit hit en kvinna. Då frågar vi oss vem som är lämpligast och köra svensk samhällsorientering, och varför ska då skattebetalarna stå för någon ”samhällsorientering”, vad det nu innebär, och inte mannen?

Sedan kommer nästa stycke som går ut på i fetstil En grupp som råkat illa ut och som uppmärksammats den senaste tiden är så kallade kärleksinvandrare. När dessa kvinnor inte får jobb blir de helt beroende av mannens ekonomi och nätverk. ”. OK, jag vet inte var uppmärksamheten kommer ifrån, jag har inte sett någon i pressen. Men vill man flytta fokus från att svenska kvinnor våldtas av muslimska män, är ju detta ett sidospår. Men visst, kanske är det så att utländska kvinnor blir hemmafruar och beroende av mannens ekonomi, men åtgärderna kan inte skapa ett enda jobb som inte finns, och det finns SFI. Varför ska svenska skattebetalare betala ”samhällsorientering” ? Handlar det om arbeten, att man importerat hemmafruar, eller att de misshandlats? Vad är problemet? Om det är det sistnämnda, kom med lite fakta och siffror i stället för att svamla. Vem är naiv nog att tro att någon kurs i samhällsorientering kommer att ge ett enda jobb?
Det Sabuni/Ullenhag refererar till är en helt ovetenskaplig undersökning beställd av en Eva Eriksson.  Den enda siffra som nämns är antalet kommuner och antalet ”flera tusen”. Räkna på den siffran den som kan. Det vore förbaskat intressant att få en vetenskaplig undersökning av BRÅ om överrepresentationen när det gäller våldtäkter av utomnordiska invandrare, men det finns inte. Den senaste är sådär sju år gammal och visade då på en överrepresentation på runt 350% när det gäller sexalbrott. När kommer en ny BRÅ?

Nästa stycke; Det är skamligt att kvinnor som invandrar till ett av världens mest jämställda länder fastnar i en vardag som präglas av våld och förtryck.  ”. Skitbra! Jag tolkar detta som att koranen kommer att förbjudas, eller hur? Eller ska ni komma med att kvinnorna valt att springa runt som sopsäckar, vara helt beroende av männen och vad de stipulerar i ”ett av världens mest jämställda länder”? Jag saknar lite kvinnliga imamer, dessutom. För några dagar sedan rapporterade man ju att kvinnor gavs rådet att inte rapportera när de blivit slagna av sina män, av imamerna. Det är så det funkar, män har rätt att bestämma allt över sin(a) fruar, även i ” ett av världens mest jämställda länder”. Multikulti-religion galore!

Liten senare kommer: Samhällsorienteringen handlar om de värderingar som ska vara grundläggande i det svenska samhället – mänskliga rättigheter, demokrati och jämställdhet.”. Men detta gäller alltså inte muslimer. Står koranen och islam över svensk lag?

Och på slutet en höjdare: ”Vi behöver göra mer för att se till att de som invandrar till vårt land har en chans att komma i arbete och bli en del av det svenska samhället. De som invandrar måste få kännedom om vad den svenska jämställdheten innebär samt vart man kan vända sig för hjälp.
Tror Sabuni/Ullenhag att det är någon form av merit att ha gått kursen ”samhällsorientering”? Vilka jobb skapar den? Tror de att en enda person som kommit till detta land kommer att få ett jobb för att hon gått kursen ”samhällsorientering”?

Men nu ska man ju allokera runt 40 miljoner på denna dumhet. Så min fråga till Sabuni/Ullenhag är; hur mycket allokerar man för att få slut på våldtäkterna, och att få fast våldtäktsmännen? Vi pratar åxå om ”flera tusen”, runt fem tusen årligen, sannolikt med ett stigande mörkertal eftersom det inte är mödan värt att anmäla en våldtäkt.
Sverige ligger god tvåa i våldtäktsstatistiken i världen per person, bara brädade av Leshoto. Med anhöriginvandring, och poliser som ägnar sig åt skrivbordsarbete, datorsystem, och hastighetsövervakning på vägarna ska vi nog nå förstaplaetsen.

Men visst är det värre att det finns en del importerade kvinnor som kanske behöver ”samhällsorientering”, än att allokera ett enda öre för att stoppa våldtäktsvågen, Sabuni/Ullenhag? Och hur många kvinnor kommer att komma i arbete efter denna innovativa utbildning de inte kan vara utan?

Förresten har vi en paradox i utbildningen i sig självt – å ena sidan ska man acceptera att alla som kommer till detta land behåller kultur och religion eftersom det är berikande. Man har hemspråksundervisning. Men sedan ska man samtidigt lära sig vad som gäller i Sverige, varför då? Vi svenskar ska ju, med öppna armar ta emot allt exotiskt och berikande som kommer till detta land. Eller handlar det om att berikarna ska lära sig hur de konstiga svenskarna kan uppföra sig som ren information? Ja, på berikarnas eget språk givetvis.


Add; och som vanligt - eftersom SvD ägnar sig åt propaganda (artikeln), och ren censur visas inte länken till denna blogg i listan över blogglänkningar.
Denna blogg är bannad, utan förklaring, anledning och på obestämd tid av SvD, trots att man inte har det publicistiska ansvaret. 

Inga kommentarer: