tisdag 4 april 2017

Förklara nu, sjuklövern.


Stefan Löfvén tycker det är avskyvärt att man på bussar från muslimska friskolor delar upp pojkar och flickor (länk).
Men nu inställer sig den intressanta frågeställningen vad han inte tycker är avskyvärt? Könsseparerad gymnastik, badtider, placering i moskéer eller klassrum. Varför inte kraven på hur kvinnor ska klä sig eller inte får ta i hand?

Vi får alltså en märklig soppa där vissa saker som inte har någon logisk förklaring ska accepteras medan andra är avskyvärda. Var går gränserna? Samtidigt dömer man ut sanslösa skadestånd till personer som vägrar ta i hand (
länk), har prideparader, betalar stora summor till muslimska föreningar, och accepterar att moskéer och minareter byggs. Ej heller åtalar man personer som åker med svenska skattepengar för att kämpa med IS. Eller vad sägs om när en miljöpartist vägrar ta en kvinnlig reporter i hand? Borde inte hon kunna springa till DO och kräva några tiotusen i skadestånd (länk)? Eller varför inte att skattepengar går till att finansiera moskéer? (länk)

Den som hittar logiken i svenska politikers agerande må gärna berätta.
Det är liksom ingen nyhet att muslimer har en hel hög med dumheter för sig och är en religion som borde förbjudas i den mån den innehåller rena lagbrott eller saker som inte är förenliga med våra värderingsgrunder. Ska det vara så att alla oförklarbara dumheter muslimer ägnar sig åt är accepterbara under täckmanteln religion? Om så är fallet, varför accepteras inte shariadomstolar, hedersvåld, tvångsäktenskap och pedofili?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mångkultur är inget smörgåsbord.

Mångkultur erbjuds endast som komplett avsmakningsmeny.

Ulmerkotten sa...

Helt klart.

En del rätter smakar dock ganska illa på denna meny. Tycker jag inte om dessa rätter är det uppenbarligen jag som har fel enligt 7-klövern.

Anonym sa...

Dessvärre är den fullständiga avsmakningsmenyn inskriven i svensk grundlag utan några särskilda restriktioner.