lördag 8 april 2017

Getingar i huset

Uräkta, men jag blir lätt kräknödig av att se Fridolin och Lövin på platsen för terrorattentatet i Stockholm. Man har alltså i många år förordat mångkultur, obegränsad invandring och viftat bort alla varningssignaler som funnits och finns. Reinfelt och Löfvén är medskyldiga och vållande.
Nu går det bra att besöka Drottninggatan och lägg ner blommor samt uttrycka sin sorg och bestörtning. Men att erkänna att den politik man förordat och drivit har varit naiv och felaktig kan man inte göra.
Kanske kommer man påtala att man ska ha mer samtalsterapi eller liknande för de som finns i ”riskzonen”, för att på så sätt förhindra denna typ av terrordåd. Islamiska förbundet skriver ”Vi vet av erfarenhet att terrorn varken har en etnicitet, religion eller ras och därför är det viktigare än någonsin att vi som är emot denna extrema form av våld som drabbar oskyldiga håller ihop.” (länk). Jag håller med om att terrorism inte har med etnicitet eller ras att göra, men att försöka förneka att det inte finns direkt kopplingar med religion, och i detta fall islam är en ren lögn.
Att försöka förneka den kopplingen är precis vad man den närmsta tiden politiskt kommer att göra samt anordna manifestationer om acceptans, ”vi tillsammans mot terror.”, och att terroristerna aldrig kan vinna.

Det är precis som att ha getingar i huset. Man vet inte vilka man kan bli stungen av, men ju fler getingar man har i huset desto större är risken.

Jag har påtalat det tidigare; det är dags att klassa ner islam från religion till en extrem sekt, som inte är förenlig med det västerländska samhället. Detta inte bara med grund av alla terrorbrott som de senaste åren inträffat i islams namn, det faktum att IS och andra extrema idioter finns, utan även fundamentala saker som jämställdhet, synen på homosexuella, matkrav och mycket annat.

3 kommentarer:

norrmannen sa...

"Vi har varit naiva" lär skrivas inom kort. Jag är också spyfärdig.

Ulmerkotten sa...

Min svärfar brukade säga: "Vi, sa svinskiten.".

ag har kört denna blogg i ett antal år, och påtalat problematiken. Så har även alla "hatsiter" som man varnat allmänheten för. Nu är det helt plötsligt annat ljud i skällan.

Anonym sa...

https://youtu.be/Uj8J62BqRMo https://youtu.be/_Z_RAbOJcu0

Man bör nog ifrågasätta varför media kunde lägga ut den stackars drunknade pojken men inte det här Varning grafisk bild
http://bit.ly/2nq6Nrh