onsdag 12 april 2017

Frustrerad, Löfvén?


Vi har alltså för några dagar sett hur en direkt terroristhandling utförts i landets huvudstad, med flera personer mördade. Vi ser antalet våldtäkter skjuta i höjden, sexualbrott, gängkriminalitet och tillika andra brott av vilka få utreds och antalet fällande domar är rent löjeväckande. Därefter håller alltså socialdemokraterna en kongress under parollen ”Trygghet i en ny tid” (länk).
Ok, parollen var vald innan terrorangreppet i Stockholm, men just den socialdemokratiska regeringens främsta kännetecken hittills är definitivt inte trygghet. Tvärtom, poliser säger upp sig i protest mot taskiga arbetsförhållanden och låga löner. Visst man kan snacka om att anställa nya poliser, men alla fattar väl att det är bara nys eftersom det är val långt innan detta blir aktuellt och ska infrias som löfte.

Sedan är Löfvén ”frustrerad” över att man inte avvisat terroristen efter beslut om detta. Hallå Löfvén! Enligt GP (
länk) finns det 12.500 personer som befinner sig på samma premisser som terroristen i Stockholm. Det har du och din regering orsakat. Du vet, s.k. papperslösa som det är synd om och har rätt till hela svenska vårdsystemet för 50 kr utan.
Jag är just frustrerad och förbannad. Lövfén borde ha förstånd att skämmas, be om ursäkt och avgå – inte klaga om frustration, baserat på den situation för landet han, Ygeman och Johansson ställt till med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skämmas, be om ursäkt och avgå??? Nej ! han borde åka på så jävla mycket stryk, bli fråntagen alla sina pengar och inspärrad på livstid, hela livet ut samt vara jävligt glad att det är 2000-talet och inte 1700-talet för sin fortsatta rätt till livet.

Ulmerkotten sa...

Ok, det var väl inte den mest balanserade kommentar jag läst...men det får stå för dig och låter den vara kvar, då jag inte ser något olagligt utan bara åsikter.