fredag 13 december 2013

DDR 2013 - del 3

Nu uppstår ett märkligt fenomen, som med all tydlighet bevisar att hungern efter makt är större än den egna ideologin och de idéer och värderingar man står för. Man hade ju tidigare och före valet lanserat Alliansen samt de ”nya moderaterna”.

De gamla moderaterna snurrade nog några varv i graven vid det sistnämnda, emedan borgerliga regeringar inte är något nytt. Dessa nya moderater förespråkar massinvandring och multikulturalism. I första läget var det för den åldrande befolkningen och 40-talisterna, men argumentet visade sig falla platt eftersom dessa redan gått i pension. 

I ett påhittat argument  tidigare ville man göra sken att invandringen bestod av högutbildade personer, som bara inte kommer till sin rätt och vars kunskaper inte utnyttjas. Man stal ordet ”validering”, som tidigare var ett vedertaget begrepp inom läkemedelsindustrin för att kunna plocka in de med utländsk härkomst på arbetsmarknaden. Man skulle validera kunskaper oavsett var, när och hur dessa införskaffats. Detta för att få in medborgare med utländsk härkomst på arbetsmarknaden.

Men nu började arbetslösheten stiga, lönerna i Sverige stagnerade, och svenska ungdomar började fly landet vanligtvis till Norge.

Men då dök de ”ensamkommande flyktingbarnen” upp. Det nysvenska ordet är rent underbart och förtjänar en egen historia, lite utanför ämnet.

Tänk dig att det är inbördeskrig i Danmark, och en lite flicka står med en docka i famnen vid tullen på svenska sidan och har gått dit för att få hjälp eftersom hon inte vet var hennes familj är. Det är ett ensamkommande flyktingbarn.

I Sverige har man de mest generösa flyktingreglerna som finns i hela västvärlden. Politikerna hävdar att det är för att Sverige följer internationella och EU-överenskommelser vilket är en ren lögn.

Så låt mig presentera ett symptomatiskt fall av ett svenskt ”ensamkommande flyktingbarn”, som migrationsverket kommer att ge PUT och som några dagar ”råkar” hitta en hel hög anhöriga, som givetvis kommer hit som anhöriginvandrare. Killen eller mannen är runt 20 år, och familjen eller släkten lyckas skrapa ihop runt 100.000 kr det kostar för att bli smugglad till Sverige. Flyktingsmugglarna tar pengarna och smugglar personen i fråga hundratals mil, från en annan världsdel, över dussintalet gränser. Man ger instruktioner om vilka tårdrypande historier som ska berättas när man kommer till svenska myndigheter.

Identifikationshandlingarna liksom bara försvinner före gränsen, och man smugglas i grupper som liksom bara dyker upp i Sverige. Enligt instruktionerna är man under 18 år, drar sin historia, och har ingen aaaaning om sin familj. Det är ”ensamkommande flyktingbarn” enligt politiskt korrekt definition. De få klantskallar som inte lyckas lura migrationsverket, har inga problem med att leva som "papperslösa" detta eftersom de de facto har bättre/billigare tillgång till sjukvård, tandvård och skolgång än svenska medborgare. I landet Sverige är det bara en tidsfråga innan dessa kommer att beviljas svenska medborgarskap om de påstår att de vistats i landet längre en 45 minuter.

Till saken hör att dessa ”ensamkommande flyktingbarn” kostar skattebetalare i detta land enorma belopp eftersom staten ersätter kommunerna rundligen de första åren för att ta emot dem, och vi pratar om drygt 1.2 miljoner per år och ”ensamkommande flyktingbarn”. Man kan notera att detta belopp skulle räcka till en helpension på Grand Hotel i Stockholm under samma tidsperiod, eller vad en svensk pensionär får i pension som jämförelse. Men därför byggs herrgårdar och andra stora byggnader om till flyktinghem av företag som erbjuder platser för ”barnen” som flytt hit. Dessa företag täljer guld med fällkniv idag, med svenska skattepengar. Inget är gott nog åt de stackars flyktingbarnen.

Äsch…jag får fortsätta i morgon – sidospåret blev för långt. Ska försöka komma tillbaka till propagandaspåret i morgon...

Inga kommentarer: