tisdag 31 december 2013

Så här inför 2014


Så här på årets sista dag funderar man på vart Sverige är på väg. Samma dag kan man läsa i DN att ökningen av våldsbrott är störst i glesbygdslänen, och man filosoferar om detta. Men hallå! Ta och titta på staplarna som DN presenterar. Man skriver alltså utan att blinka att antalet våldsbrott i snitt ökat med 39%. Att vissa län haft en ännu större ökning är vad man avhandlar och den enda lilla förklaringen man får från BRÅ är alltså: ”- Hela samhället har blivit mer uppmärksamt på våldsbrott. Det syns både på gatan, på skolor och i sjukvården. Polisen har dessutom blivit mer benägen att upprätta anmälningar.”.
Dessa klassiska bortförklaringar är jag minst sagt trött på, att det skulle röra sig om ”attitydförändringar”, ”ökad anmälningsbenägenhet” som BRÅ ovan påstår att ”polisen blivit mer benägen”.

Som jag skrev om i mitt blogginlägg den 27:e kan man tydligt se hur antalet våldtäkter mer än dubblerats på 10 år, och trots att mindre än var fjärde våldtäkt rapporteras (länk DN, källa BRÅ). Annars kan man läsa DN:s artikel på denna länk om okända våldtäkter. Det råder gängkrig i Örebro, skottlossningar är legio, bilar brinner dagligen, anlagda bränder, kravaller och mycket mer har blivit vardagsmat i media. D.v.s. det man rapporterar om.

Problemställningen är onekligen intressant, och som det ser ut idag, tar man SD helt oförberedda. SD har inte insett vilka man har att göra med och den massiva front som arbetar i det tysta mot dem. Det är dags att skapa motmedel. Inte på något sätt för att förhindra demokrati utan för att man måste fatta verkligheten.

Med detta menar jag att det inte PK undviker man att rapportera om eller döljer i statistiken. Kanske kan man gömma sig bakom att vissa brott blivit så vanliga att de tappat nyhetsvärde.
I andra fall döljer man fakta genom att ändra lagstiftningen eller ger instruktioner till myndigheter att på olika sätt dölja fakta. Man hittar på nysvenska ord med en viss ”tycka synd om”-faktor;  De gamla betongområdena från miljonprogrammet heter ”utanförskapsområden” eller ”socialt utsatta områden”. Man har alltså genom en kombination av förd immigrationspolitik och accepterande av segregation, skapat ghetton där brottsligheten är mycket hög trots flummiga kostsamma projekt för att ”lyfta” dessa områden samt ”socioekonomiskt stöd”. Alla kopplingar mellan ovan nämnda ”fenomen”, och den förda invandringspolitiken samt obefintliga integrationspolitiken.

Så vad väntar oss 2014? Det är ju s.k. supervalår, och desperationen bland PK-politiker kommer att tillta i takt med stigande SD-siffror. Man kommer inte spara någon som helst möda eller krut på att föra rent smutsig propaganda i form av murvelhyenor, kanske sparat material för just 2014 och före valet. Man kommer dölja all brottslighet man kan angripa privatpersoner, totalt tabubelägga alla kopplingar med invandrare och brottslighet, smygfilma, förvanska och ju närmare valet på hösten släppa sensationsavslöjanden med grävargrupper och skandaler.

För det första måste man totalt vägra uttala sig till murvelhyenor och media baserat på deras intressen. Tiden är över då man trodde att media rapporterar nyheter – det gör de inte, de har en agenda de följer för att skapa maximal skada. Mycket sannolikt med instruktioner från de politiker som idag har makten.  Ett totalt informationsstopp är alltså på sin plats, och media som t.ex. Expressen och Aftonbladet ska helt enkelt inte få någon som helst information. Vi kan vara övertygade att all information de får kommer de förvränga och använda mot SD för att orsaka maximal skada. Mitt förslag är en Svartbok, där man helt enkelt svartlistar media som t.ex. Expressen, Aftonbladet, Expo och IRM från all information. Deras enda avsikt är att på olika sätt smutskasta folk och i synnerhet de som inte gillar att springa i PK-politikernas ledband med det multikulturella paradiset framför ansiktet som en åsna med skygglappar bakom en morot.

För det andra måste man räkna med att medlemmars e-mail och facebook-konton är hackade. Detta visar med all klarhet avslöjandet Expressen kom med för några veckor sedan där man använder sig av extrema vänstergruppers hackade uppgifter för att skapa skandalrubriker. Det finns inget idag som säger att Researchgruppen, några andra (FRA?), inte hackat SD för att tillhandahålla information som media kan förvränga. Var information kommer ifrån är ju sekundärt, och hur olagligt den tillgripits – det struntar media i. Ingen kan ju stämma en tidning, startpengen är några hundra tusen, och vid friande dom (vilket vi kan förutsätta då media har jurister m.m.), må den enskilde betala hela rättegångskostnaden. Konsten är inte att ha rätt, konsten är att få rätt – en nog så viktig distinktion att göra.

Det tredje man kommer ställas inför 2014 är fokusförflyttning. I stället för att diskutera och fokusera på reella problem kommer politikerna försöka flytta fokus till frågor de vill diskutera eller ta upp inför valet. Det som är opassande kommer man tvärt vägra att diskutera och glida ifrån. Det finns ett otal exempel på det redan, t.ex. med en djup suckande Reinfeldt i riksdagen som säger något i stil med;  ”Jaha, det är precis vad man kunde vänta sig varje gång SD kommer i talarstolen. Migrationspolitiken.”. Eller kanske riksdagspolitiker som Maria Ferm (v), som ställde sig den navelskådande frågan ”-Vad är det för fel att bli kääär?” (i en person från ett annat land och utan svenskt medborgarskap givetvis).

För det fjärde måste statistik och fakta på bordet. Sådana fakta ska tvingas fram . Det är synnerligen relevant att få reda på hur Sverige har påverkats av de senaste årens invandring. Vi har alltså inget försvar, sjukvården är en katastrof, skolor som faller som en gråsten beträffande elevernas kunskaper, ett av värdens högsta skattetryck vilket givetvis minskat till en femteplats eftersom vi har mycket progressiva skatteskalor emedan allt fler har låga inkomster. Men i synnerhet är det av intresse att koppla all statistik till den sanslösa invandringen. Det betyder inte alls att jag på något sätt har agg till personer som kommer hit och lurar sig till uppehållstillstånd och svenska medborgarskap, det betyder enbart att jag ifrågasätter den förda politiken. Sådan statistik tar man alltså inte fram idag, och är uppenbarligen tabu att ta fram. Hur lång tid tar det för våra vanligaste invandrargrupper att komma i förvärvsarbete? Detta är även bannlyst statistik. Vad är överrepresentationen när det gäller våldtäkter? Den senaste och sannolikt sista undersökningen som är 8 år gammal visade på 400%, vad är den idag?

För det femte måste man konfrontera islam. I min bok spelar det föga roll hur många som kallar sig muslimer. Fem eller 500.000 i detta land spelar ingen som helst roll. I ett modernt västerländskt samhälle är det logik och kunskap som gäller inte vad imamer tycker eller en bok skriven på 600-talet. Svenska politiker har varit och är totalt undfallna när det gäller islam och den totalt förryckta världsbild denna s.k. religion representerar. Denna världsbild är i direkt konflikt mot moderna västerländska samhällen, emedan undfallenheten att se detta är direkt frapperande när det gäller våra politiker. Hur är det med synen på kvinnor? Är de mindre värda? Hur är synen på homosexuella, halalslakt, fläskkött o.s.v. Listan kan göras mycket lång och innehåller massor med exempel på muslimska saker som antingen direkt strider mot svensk lag, eller saknar total verklighetsförankring. Man måste alltså konfrontera det man idag gömmer under någon form av skyddsparaply som felaktigt nog kallas religion, och börja ifrågasätta. I den mån logiken saknas är det bara att förbjuda t.ex. krav på halalslakt, kvinnosyn, HBT, skilda badtider och mycket annat. Vi svenskar accepterar inte dumheter bara för att någon kallar det religion. Ullenhag kallar det kanske för berikande och han får därvidlag visioner. Jag kallar det acceptans för idiotier och föga berikande.

Men jag önskar i alla fall alla läsare av denna blogg ett riktigt Gott Nytt År! Det är nu drygt tre timmar kvar på 2013, och 2014 blir nog intressant.  Vi ses vid valurnan, det enda tillfället då det finns demokrati i Sverige om än bara representativ sådan. Vad medborgarna tycker och under mandatperioderna vet ingen. Folkomröstningar är tabu både på riksplan och i kommunerna eftersom politikerna är allvetande för medborgarnas bästa. Du är för dum för att fatta ditt eget bästa lille medborgare. Svensk demokrati.

Inga kommentarer: