torsdag 28 juli 2016

Anhöriginvandring: 20-åring med sju barn.


Thomas Gür skriver i en artikel det jag påtalade för ett tag sedan. Det som kommer hända inom en snar framtid är att kommunalskatterna kommer höjas kraftigt. Det blir alltså en förflyttning av alla kostnader som idag faller på Migrationsverket till kommunerna. Det är nu så att man inte ska räkna in bara de asylsökande, utan även alla deras anhöriga som kommer helt legalt.

Migrationsverket ersätter alltså kommunerna fullt ut under två år, sedan faller alla kostnader på kommunerna. Att tro att lågutbildade personer som inte kan svenska ska få arbete på några år är en illusion som man försöker ge medborgarna med ”validering” och enkla jobb till låga löner. På
denna länk som är drygt ett år gammal kan man läsa att av de som invandrat efter 10 år tjänar mindre än varannan mindre är 13.000 i månaden. Så låt oss nu ställa oss frågan vem som ska försörja runt 220.000 personer i runt 10 år? Man snackar om ”snabbspår”, ”enkla jobb” och annat trams. Den enkla sanningen är att vi pratar om lågutbildade människor, som måste försörjas med skattepengar i en massa år, inget annat.
Denna utgift hamnar på kommunerna och man kommer drastiskt tvinga höja kommunalskatterna.

Nu ska vi alltså komma ihåg, och till nästa val, att sjuklöverns politiker är de som drog igång den sanslösa migrationspolitiken, sedan mutade man kommunerna för att kunna inkvartera dem. Man lanserade ”anhöriginvandring”, diverse flyktingbaroner har kommit in på marknaden som idag sitter och tjänar storkovan i skattepengar på att fixa flyktingförläggningar. Sjuklövern har dessutom hittat på en lag som tvingar kommunerna att ta emot det antal ”flyktingar” migrationsverket anser lämpligt. Det sistnämnda är direkt i strid med grundlagen.

Antalet sexualbrott den senaste tiden talar sitt tydliga språk, och att polisen uppenbarligen inte berättar sanningen för media eller på sina webbsidor.
Ovanpå detta har vi ren gängkriminalitet i berikarförorterna, och polisen står i praktiken rent handfallen, eller i alla fall bakbunden, av Eliassons direktiv.
Men en höjning av kommunalskatterna är att vänta, sedan utökad kommunal skatteutjämning (Robin Hood-skatt). Sjuklöverns kommunpolitikerna är spratteldockor i rikspolitikernas trådar, och kommer tappert försöka bortförklara läget inför nästa val. Man har alltså kommunalt självstyre samtidigt som man är bakbundna av lagar som både är emot grundlagen samt tvingande för kommunerna, precis som Gür påtalar i slutet av denna artikel.
Här är ett typexempel på hur det kan gå till. En man från Somalia smugglar sig hit och lyckas få PUT. Sedan hittar han sin 20-åriga fru samt sju (!) barn, och nu beviljar alltså Migrationsöverdomstolen anhöriginvandring för alla dessa 8. Nu har vi alltså 9 personer som måste försörjas i minst 10 år, och svenska skattebetalare ska betala utbildning, hemspråksundervisning, sanslösa barnbidrag (minst 12.000kr/månad), SFI, o.s.v.
I artikeln kan man även läsa: "Kvinnan och hennes barn ansökte 2013 för en tredje gång om uppehållstillstånd...". Om hon nu är 20, bör hon alltså varit runt 17 år och då fått sju barn.
Eller har hon fått fler barn med sin "man" här i Sverige? Om hon varit konstant gravid, landar vi på att hennes första graviditet var vid drygt 12 års ålder. Men nu var det ju tredje ansökan...alltså runt 10 års ålder eller yngre sannolikt. Hela historien luktar mycket illa.


När denna ekvation går ihop kan man ju gissa, och större delen av kostnaderna lär landa just hos kommunerna efter två år. Förtur i kommunala bostadsköer är det givetvis som gäller - svenskar vars barn vill flytta hemifrån må ej göra sig besvär.

Inga kommentarer: