lördag 16 juli 2016

Grattis studenter!


Här är en direkt konsekvens av den sanslösa invandringspolitiken (länk). Vi har alltså tusentals studenter som kommit in på olika utbildningar, men det finns inga bostäder. Det är inte märkligt alls eftersom man släppt in runt 220.000 ekonomiska migranter som smugglat sig till Sverige, och har akut bostadskris som en direkt följd. Det kommer alltså bli så att svenska studenter tvingas tacka nej till högskole- och universitetsutbildningar de kommit in på, av den enkla anledningen att det inte finns några bostäder.
Detta är ytterligare ett exempel på hur sjuklöverns politiker behandlar svenska medborgare som andra klassens invånare. Det är och har varit viktigare att släppa in lågutbildade personer från fjärran länder som inte kan ett ord svenska, och alla deras anhöriga, för att sedan se till att de får SFI för att förhoppningsvis få något ”enkelt jobb” i perspektivet 5-15 år, än att se till att svenska studenter kommer in på universitet och högskolor.


Men det är klart, som andra klassens medborgare kan ju de studenter som in funnit någon bostad och därigenom missat sin plats, ta ”enkla jobb” medan vi berikas av invandrare med ”validerade” utbildningar. Nävisst nä…enkla jobb kommer reserveras för invandrare med diverse skatterabatter, belöningar för att ha klarat SFI, så arbetslöshet blir det som gäller för de som antagits till universitet och högskolor idag, men inte finner någon bostad.
Detta land behöver uppenbarligen inte högteknologi - det är viktigare att satsa på "enkla jobb", samt "validering" av vårdpersonal till invandrare med låga löner och diverse skatterabatter.

Inga kommentarer: