söndag 10 juli 2016

Islam är grundproblemet

Man blir liksom lite frustrerad över medias rektioner när det gäller all sexövergrepp på de senaste dagarnas festivaler. Det är ett span av idiotiska bortförklaringar om vad som borde ha gjorts eller var skulden ligger. Ingen törs givetvis närma sig pudelns kärna; män från främmande kulturer som har en vidrig kvinnosyn. En dam som vet vad hon pratar om har skrivit denna artikel i SvD. Det är inte PK att påtala detta, rikspolischefen kommer med några töntiga armband, en journalist menar att det är arrangörernas ansvar, en del menar att det är ”män” generellt som är problemet, man snackar om att rigga upp övervakningskameror eller har områden dit bara kvinnor ges tillträde.

Politikerna är mest bara spelat förbannade och förvirrade. Detta trots att det är de, och deras partier som just orsakat problemet i första läget genom att acceptera varenda kotte som kommer till detta land som flykting, barn och sedan placerar dem tillsammans. Tappert försöker man dölja problemet genom att inte rapportera om det, eller hitta på nya lösningar som på intet sätt närmar sig pudelns kärna.

Vi har hört snack om utbildningar av nyanlända så att de uppför sig enligt de svenska normerna. Det är fruktansvärt naivt att tro att man med någon kortare kurs skulle förändra människors fundamentala kulturarv, i synnerhet som problemställningen uppenbarligen är mer eller mindre direkt koppad till islam men det törs man inte nämna. Ett annat problem är givetvis att gärningsmännen kommer undan helt utan straff, vilket givetvis sänder ut signalen att sexövergrepp är accepterbara i detta land. Ett typexempel är gruppvåldtäkten på finlandsfärjan som slutade med friande domar, och inte ens ett överklagande från åklagaren.
Men pudelns kärna är just islam och den kvinnosyn denna s.k. religion för med sig. Ska man tvinga på personerna i fråga åsikter och en kvinnosyn som inte är accepterad av koranen och imamerna, eller vad är avsikten? Det är ju accepterbart enligt lagen att kalla en svensk kvinna för ”svennehora”, medan det är agg mot folkgrupp att kalla någon ”jävla utlänning”.
Man har alltså målat in sig i ett hörn och försvarar ren kriminalitet och försöker dölja den. Det lite märkliga är dock att sjuklöverns partier nu kryper till korset både vad beträffar svenskhet, och tillstår att vi har en gemenskap som land. Vidare börjar man snacka om hårdare straff för denna typ av brottslighet, samt föreslår saker som man röstat ner många gånger i riksdagen av den enkla anledningen att det var SD som kom med motionerna, t.ex. när det gäller begränsningar av invandringen.
Men det är dags att ta till hårdhandskarna när det gäller islam. Det är en ren omöjlighet för islam att fungera i ett modernt västerland. Den som vill vara muslim och be hemma må accepteras, men alla krav på det svenska samhället baserade på rena dumheter från en uråldrig skrift och full av dumheter ska man helt enkelt strunta i. Detta är en länk till en dam som vet vad hon pratar om.
I den mån islams ruttna kvinnosyn föranleder olika problem ska det vara graverande i rättsskipningen av två skäl; kommer man till ett annat land och söker asyl måste man fatta att man inte kan agera eller göra saker som gällde i landet man ”flytt” från baserat på en rutten kvinnosyn. Vidare är det så att vi måste komma till rätta med detta problem. Vi kan inte acceptera att ansvaret läggs på arrangörer eller andra. Brottslingar ska lagföras och straffas, inte mjäkas med, oavsett bakgrund. Det är dags att se problemet från skada och den drabbades aspekt – inte hitta på kryphål i lagen eller hitta förmildrande omständigheter.
Min slutsats är, och detta kan du fundera på: Kan någon nämna en enda positiv sak som islam inneburit för detta land?

Inga kommentarer: