söndag 3 juli 2016

Multikulturella konsterter och evenemang


Man blir liksom lite frustrerad över medias rektioner när det gäller all sexövergrepp på de senaste dagarnas festivaler. Fanns detta problem för 10-20år sedan? Det är ett span av idiotiska bortförklaringar om vad som borde ha gjorts eller var skulden ligger. Ingen törs givetvis närma sig pudelns kärna; män från främmande kulturer som har en vidrig kvinnosyn. Islam. Det är inte PK att påtala detta, rikspolischefen kommer med några töntiga armband, en journalist menar att det är arrangörernas ansvar, en del menar att det är ”män” generellt som är problemet eller man snackar om att rigga upp övervakningskameror. Alternativt skulle det kanske funka med några timmars ”utbildning” av ”nyanlända”.

Politikerna är mest bara förbannade och överraskade. Detta trots att det är de, och deras partier som just orsakat problemet i första läget genom att acceptera varenda kotte som kommer till detta land som flykting, barn och sedan placerar dem tillsammans. Vem är naiv nog att tro att man kan ändra människors fundamentala värderingsgrunder i en handvändning eller att denna skulle drastiskt förändrats vid passagen av den svenska gränsen?

Polisen försöker tappert dölja hela problematiken och göra sitt bästa, givetvis genom att man bara kan konstatera att förövarna är yngre män. Det är ju ett scoop. Man har ”utvalda” delar av det som hänt i sin rapportering på hemsidan.

Hur många kommer man fälla, och vad kommer straffen att bli för den senaste tidens sexuella övergrepp? Sannolikt inte en enda.

Så fungerar det i Sverige 2016. Reinfeldts paradis med gränser som svängdörrar och den mest naiva migrationspolitik som skådats under hela världshistorien. Skatter som inte har några gränser för det multikulturella paradiset på offeraltaret. Var är Ni nu alla som kallade Er feminister för några år sedan?

Inga kommentarer: