måndag 14 mars 2011

Fan på väggen


Det är förbannat konstigt att just siten Politiskt Inkorrekt (PI) har så mycket trassel. Det är alltså en site som skriver om det massmedia inte gör. I synnerhet drar man sig inte om att rapportera om brottslighet knuten till invandrare, eller avslöjar politikers och journalisters rena skitsnack.
PI har haft massor med trassel och de jobbar på att lösa problemen. Man hade en bra funktion som hette Disqus, men den har man lämnat för tillfället på grund av trassel. Man har bytt nätleverantör, servrar och Gud vet vad. Försöker man öppna artiklar får man vänta länge, och generellt har just denna site, som just sticker som värst i PK-politikernas ögon, märkligt nog alltid massor med problem. Kommentarsfunktionen är nu rena tombolan.
All heder åt dem som jobbar med siten dock.
Så visst faen är det märkligt i demokratins, yttrandefrihetens och tryckfrihetens förlovade land att just PI har sådana problem? Den siten som ifrågasätter invandringen och är minst politiskt korrekt.
Ok, jag målar ”fan på väggen”, men är det inte bättre att göra det än vara en naiv idiot? Sanningen vet jag inte, men jag kan berätta att denna blogg är bannad av SvD, och det ger ju en ledtråd om vad som sker i det fördolda.

2 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Just nu går det bara att nå PI via proxify.com. Nån jävlas ordentligt med dom och det är helt säkert sanktionerat av självaste 32:an Schweinfeldt.

cavatus.wordpress.com sa...

En annan intressant nyhetsblogg är vgnt.se. Rekommenderas! Inte så många personliga kommentarer, men nyhetsflödet visar vart Sverige är på väg, det talar så att säga sitt eget språk.