fredag 11 mars 2011

Senaste propagandanytt

Här kommer en liten kul liten propagandapryl i denna artikel i SvD.

Det svenskaste av det svenska är ju kungahuset. Så då är det klart att de måste besöka Rosengård. Man vill alltså göra kopplingen att Rosengård är riktigt svenskt. Vidare har ju alla fått bilden av att det är riktigt farligt att besöka Rosengård och kopplar detta område till kravaller, bränder och skottlossningar. 

Alltså, besökte Victoria och Daniel Rosengård och SvD skriver givetvis om saken vilket både bevisar att området är svenskt, och att det inte alls är så farligt i Rosengård.
Givetvis ska barn vara inblandade viftande med svenska flaggor för att understödja svenskheten. Men nu hade även Muhammed Hassan gjort två fina mattor som han överräckte, som ett bevis för hans sympati med svenska kungahuset och hans svenskhet. Perfekta bilder!

Hela historien är så uppenbar propaganda för att medborgarna ska få acceptans för invandring, invandrarna samt att rosengård minsann är ett trevligt område, att det verkar lite larvigt.
Personligen hade jag hoppats att de som planerade och godkände sådana här besök från hovet stod över, och genomskådade sådana här saker och larviga propagandaknep, men så är uppenbarligen inte fallet.


Givetvis fungerar inte blogglänkningen från SvD; denna blogg är bannad av Interaktiv Säkerhet, och alltså visas inga länkningar. Tack SvD och Interaktiv Säkerhet som inte vet vad yttrandefrihet och tryckfrihet är, och lyder de order man har från ovan i minsta detalj!

Inga kommentarer: