torsdag 31 mars 2011

JAS 39B

Det byggs moskéer, det ska finnas halalmat, ramadan ska firas, kvinnor i Sverige går runt som sopsäckar, o.s.v. i islamiseringen av Sverige. Berikning heter det.
Försvaret hade för någon vecka sedan ett propagandamöte i Södermalmsmoskén för att locka fler till försvaret. Som alla vet har övergången från värnpliktsförsvaret till ett försvar med anställda blivit en flopp; man hade räknat med 5000 nya rekryter, men det blev bara 2000.
Vad kan mot denna bakgrund och i desperation vara mer rätt i berikningens och jämställdhetens förlovade land, än att försöka locka muslimska kvinnor till försvaret?

Alltså, har flygvapnet utvecklat en alldeles egen modell av JAS39 Gripen avsedd för muslimska kvinnor, modell ”JAS 39 B”, där ”B” står för ”Burka”. Man har alltså täckt hela cockpit med en burka-liknande duk och damen som ska flyga den har två små titthål rakt fram. Detta krävs alltså av religiösa skäl för att inga manliga (egna som fientliga), ska kunna se hur den kvinnliga piloten ser ut.
Enligt obekräftade uppgifter ska denna modell även ha en autopilot som svänger planet mot Mecca 5 gånger per dag, då det är dags för bön, samt en bönematta bakom pilotens stol med plats för en person att be. Planets dator ska även ha utrustats med en elektronisk version av koranen som visas på rutan i st.f. de vanliga rikt/siktmedlen (LCOS).

Detta är en bild på planet:

Enligt samma obekräftade källa, utreder även försvaret om man ska utveckla en JAS 39 J, där ”J” står för jihad. Detta är tänkt att bli en ”engångsmodell” som kan fyllas med sprängämnen, ej ha katapultstol, mindre bränsletank, samt ha utvändiga högtalare som skrålar ”Allahu ahkbar!!!”.
Projektet ska ledas av den kände japanske flygplanskonstruktören Seppuku Harakiri.  Man räknar med att kunna locka ett stort antal nya kunder för JAS, framför allt inom arabländerna.

4 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hoppas innerligt att det är satir du sysslar med just nu men i denna dårkista kan man aldrig vara riktigt säker.

Ulmerkotten sa...

Haha! Det är riktigt, hela islamiseringen börjar bli i det närmaste absurd.
Nu ska Ullenhag låta folk utreda vad grunden för "islamofobi" är, för att hitta vägar att mer effektivt kunna få svenskar att acceptera islam.
Tyvärr ingen satir...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Läste i nån kommentar en som trodde att denna utredning kommer leda till en hädelse-lagstiftning. Vilket i sin tur gör att dom får verktyg att släcka ner alla bloggar som kritiserar islam och säkert åtala både bloggare och kommentatorer med. Då kommer läget definitivt bli så mycket mörkare. Då blir vi tvungna att lära oss krångliga omskrivningar som kan tolkas på mer än ett sätt.

Ulmerkotten sa...

Det skulle nog bli svårt att kalla det hädelselagstiftning. Annars kan man ju tolka allt som är kritiskt mot islam som "agg mot folkgrupp", alltså muslimer. Det behövs ju bara att man utvidgar tolkningen något så är det inga problem att stoppa bloggar.

Omskrivningar kanske blir aktuella, och då kan man ju köra med en rackarns ironi. Alltså av typen"Hallelujah! Nu har muslimerna fått en ny moské för skattepengar. Varför fick den inte kosta mer? Vi har ju hur mycket pengar som helst som våra pensionärer och skolungdomar redan lever i lyx."