lördag 12 mars 2011

Till minne av Elin Krantz


Det brutalaste mord jag tror jag har hört talats om, och som ägde rum i Göteborg, når knappt upp till medias ribba för nyheter. Idag kan man läsa i DN på i denna artikel. Jag citerar DN:” Mannen har berövat NN livet genom upprepat trubbigt våld mot hennes huvud och kropp, trycka mot hennes mun och strypa henne”, skriver åklagaren i åtalet.
Den misstänkte 23-åringen har, enligt åklagaren, "slagit och/eller sparkat kvinnan så grovt att krossår och blödningar på huvudet, halsen, armar och ben har uppstått. Våldet mot henne har även lett till nervcellskador i hjärnan som lett till syrebrist. I åklagarens långa lista av skador står också att kvinnan fått bristningar i slemhinnan vid slidmynningen.”
Men denna nyhet och uppföljningen når idag inte upp till ribban att vara nyhet i SvD, vi små medborgare ska bekymra oss Systembolagets viner, Melodifestivalen, fotboll i England, ”Lidelsefullt mode på Vita duken”, ”Smart känslospel från Toscana”, ”Vad kan man hitta på i Vintertider”, ”Även möss sjunger sånger till kärleken”, och ha pejling på vems som är värdens rikaste i en Quiz. Listan på rena nonsensnyheter och fjantigheter som dyker upp i tidningarna kan göras lång.

Som sagt, något vidrigare brott inom detta rikes gränser har jag nog inte hört talas om. Våldtäkten och det brutala mordet av Elin Krantz i september, saknar sitt motstycke. Så länge hon bara var ”försvunnen” var det uppe på löpsedlarna, och alla detaljer fanns i tidningarna av vad man kände till.

När man sedan, och snabbt hittade både henne och den som idag står anklagad för dådet föll nyhetsvärdet avsevärt. Helt plötsligt berättar man bara henne om som ”NN” och honom som ”den misstänkte 23-åringen”, så kort som möjligt och efter några timmar är artikeln i DN borta, och SvD nämner inte ett ljud om detta.

Nu inställer sig givetvis frågeställningen hur så kan vara fallet. Svaret är mycket enkelt; Den åtalade är inte svensk, utan en kulturberikare från Afrika.
Alltså måste PK-media lägga locket på eftersom det inte är enligt instruktionerna att koppla brottslighet till någon som invandrat till Sverige.
Detta är tjejen som blev brutalt våldtagen och mördad: Elin Krantz, en så svensk tjej som man kan hitta, vacker och blond.

Den som nu står åklagad för brottet är en person som sannolikt inte sett en ljushårig kvinna, med härstamning från ett muslimskt land, och från en helt annan kultur, religion och med en kvinnosyn som inte hör hemma här.

Han våldtog henne, och mördade henne sedan synnerligen brutalt. Ursäkta, men personer som utför sådana här brott har jag intet till övers för, oavsett bakgrund och tårdrypande historier om traumatiska upplevelser som barn. 

Jäpp, om min rättspraxis fick råda var det dödsstraff som skulle gälla. För vissa brott anser jag fortfarande att detta borde tillämpas. Det finns människor som inte har något att hämta i detta samhälle och inte någonsin är anpassningsbara till varken kvinnosyn, våra västerländska värderingar, eller vår lagstiftning.

Men det här är kanske ett pris man får ta, för att bli berikade och få ta del av andra fina kulturer och religioner, eller hur PK-media? Kanske Elin skulle kunnat svara på detta? Nejvisst, hon finns inte mer, och kan inte berätta om hur berikad hon blev.
Vill ni veta vem som står anklagad? Titta då på Politiskt Inkorrekt, jag vill dock inte besudla min blogg med vare sig hans namn eller bild.

3 kommentarer:

Johan sa...

Har du någon pejl på, om gärningsmannen är från USA eller från Afrika?

PI skrev först, att "Ephrem invandrade 2009-09-25 från Virginia USA, efter ha ingått äktenskap med en etiopisk kvinna, född 1984. Han har två småbarn.

Enligt utdrag från belastningsregistret ej tidigare straffad i Sverige. Däremot är han dömd i USA för rattfylleri, smitningsolycka med personskador, falska uppgifter mm 2007 till sammanlagt 13 månader 11 dagars fängelse. Han avtjänade dock inte hela strafftiden."

http://politisktinkorrekt.info/2010/10/01/mordet-pa-elin-misstankt-begard-haktad/

Men i den uppföljande artikeln kallade PI honom för en etiopier.

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/11/mordet-pa-elin-krantz-atal-idag/

Båda uppgifterna kan ju iofs vara korrekta.

Ulmerkotten sa...

Det är väl sannolikt så att han är född i Etiopien, men invandrade till USA där han levt rövare några år. Sedan flyttade han till Sverige.
Skit samma, vem vill ha en sådan idiot utsläppt på gatorna i ett civiliserat land igen om en 10år eller så?

Anonym sa...

När elins mördare dör och står inför sitt öde kommer han se sitt liv i revy ifrån sin födelse till hans död . Han kommer få känna Elins smärta skräck innan hon dog DET väntar honom.