lördag 19 mars 2011

Reepalu kan inte tro på sig själv

Jag får nådigst begära anstånd lite mer tid om inlägget om ”Full kontroll”. Det dyker upp saker hela tiden som är av hetare nyhetsvärde, och som jag finner anledning att skriva om.

Det har varit så att representanter för Simon Wiesenthal centret har varit i Malmö och haft audiens hos Malmös ledande politiker Ilmar Reepalu, som man kan läsa om här (Sydsvenskan) och här (DN).

Som alla vet är det så att araber och judar inte bästa vänner, varken historiskt eller i dagsläget. Det är ett rent faktum som knappast någon kan bestrida.
Samtidigt lider ju detta land av multikulturalismens flummerier där politikerna tror att alla människor och religioner kan leva fredligt tillsammans i någon form av samförstånd och respekt. Detta är en rent naiv och verklighetsförnekande inställning som senast Frederik Reinfeldt i Riksdagen kallade för ”berikande”, ”spännande” och som skulle leda till ett rikare land.
Men nu är problemet att man i Malmö tillåtit både segregation och man har samtidigt haft en i stort sett ohämmad invandring av muslimer från arabiska länder. Konflikten med de judar som finns i Malmö borde vara uppenbar för vem som helst. Nu brottas alltså Reepalu med problemet om multikultiflum som rikspolitikerna propagerar, och samtidigt har han gjort rent antisemitiska uttalanden.
När han då hamnar i diskussioner med representanter för Simon Wiesenthal centret, samt det enkla faktum att judar trakasserats och tvingats flytta, som en ren följd av segregationspolitiken och den samslösa invandringen av muslimer han legaliserat, står han sig givetvis slätt.
Vi har alltså det enkla faktum att muslimer historiskt inte gillar judar, och det kan man knappast bota med de vanliga politikermedicinerna, bestående av pengar, acceptanssvammel, utredningar, mer pengar, och att skylla ifrån sig. Reepalu är den ansvarige, och besökarna från Simon Wiesenthalcentret låter sig inte luras av snack om ”lite integrationsproblem” berikning och acceptans. Tror faen att de blir förbannande när Reepalu i stället för att ta krafttag mot de som ger sig på judarna, i stället snackar multikultismörja och menar att det finns andra grupper i samhället som även trakasseras.  Alla vet att ett samhälle med olika kulturella och religiösa bakgrunder är dömt att misslyckas. Det har Merkel, Cameron, och Sarkozy m.fl. insett, och det är så enkelt att om man flyttar till ett annat land måste man anpassa sig till detta, de regler som gäller och den kultur landet har.
Nu har alltså Reepalu lyckats skapa områden som varken kan eller vill integrera sig i det svenska samhället, i synnerhet bestående av ekonomiska lycksökare från kulturer och religioner mycket främmande från vår. Alltså blir det konflikter mellan både grupper som kommit till detta land och med ursprungsbefolkningen, det är bara att inse. Vi har alltså sätt kravaller, bilbränder, matkrav, klädselkrav, stenkastningar o.s.v. Alla dessa problem härhör ur tre huvudproblem som man vägrar inse.

För det första bedriver man en segregationspolitik i stället för en integrationspolitik. Man har inga som helst krav på att de som kommer till detta land varken ska spridas ut eller anpassa sig till det svenska samhället. Detta försöker man överskyla med PK-snack om acceptans om multikulturalism. I ren desperation drev man till och med igenom en ny skrivning i grundlagen om detta nyligen.

För det andra är de som kommer hit från kulturer och religioner som är mycket skilda från den ursprungligt svenska. Islam och människor från MENA-länderna är uppväxta med och har totalt andra grundvärderingar och kultur än den svenska och i kombination med punkten ovan kan det aldrig bli någon integration. I synnerhet som islam är baserat på grundfundament som inte hör hemma i ett västerländskt civiliserat samhälle.

För det tredje är det så att mängden invandrare man släpper in enorm i jämförelse med befolkningsstorleken. Inget land i hela Europa tar emot så många lycksökare per invånare som Sverige.

Så mot den bakgrunden försöker alltså Reeplu försvara vad han har gjort och gör. Det är väl en ren självklarhet att judar och muslimer inte kan leva lyckliga tillsammans. Lever palestinierna och staten Israel i ett lyckligt samförstånd? Man kan förresten läsa att Israel just stoppat ett fartyg med 50 ton vapen på väg till palestinierna, fullt med raketer och ammunition till AK-47. Vad skulle palestinierna med detta till?
Det är rent naivt att tro något sådant som att muslimer och judar kan bli kompisar och acceptera varandra, och självklart insåg representanterna från Simon Wiesenthal centret detta och de lät sig inte luras av svenskt PK-svammel. Det som har hänt går inte att förneka och Reepalu har inte lyft ett finger för att förhindra det idag. Ren antisemitism alltså, som i Tyskland på 30-talet, men Reepalu fattar ingenting och kommer med sina slitna mantran som inte lurar någon. Inte ens han själv kan tro på den politik han förespråkar och driver.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt!

Anonym sa...

Oj, vilka modiga muslimer !
De ockuperat nästan hela Malmö fast lever på bidrag och spelar Allan!
Hotar några stackare judar / framför allt äldre och barn !
Vilka modiga människor !
Jag säger en sak bara:
-Stick hem och bli tuff där, kompis !
Ja, men va´faan det är farligt där jag glömde det…
Det finns lika tuffa killar där…

Då har jag bara en råd:
- Håll käften och börja söka jobb !

Ulmerkotten sa...

Hm... det är ju så att de flytt till Sverige och vill bli svenskar. Samtidigt har man efter värnpliktens avskaffande bara lyckats fixa 2000 av planerade 5000 soldater till armén.
Så varför inte beväpna dem och skicka dem till Afghanistan, som svenska soldater? Det saknas ju tretusen man...