tisdag 23 augusti 2011

En vanlig nyhetsdag med PK-media


Detta är ett typiskt inlägg om hur det fungerar i Sverige idag. Media och politikerna mörkar men lägger man ihop det som står i lite olika artiklar blir bilden skrämmande.
Vi börjar med att DN rapporterar att studenter som kommit in på utbildningar i staden inte kan hitta bostad. 
Vi pratar alltså om svenskar som fått plats på något av stadens universitet, och vill utbilda sig vidare. De tvingas alltså säga upp sin plats, flytta till annan ort eller ej gå utbildningen eftersom det inte finns ens ett enkelt studentrum att få tag i. Som alla vet är bostadsbristen i Stockholm akut, och de lägenheter som säljs går för astronomiska summor eller har mycket höga hyror. Alltså inget för studenter rent generellt.

Samtidigt har vi ju en mycket stor invandring. Givetvis behöver alla som kommer till detta land bostäder, och när det gäller att skaffa bostäder till flyktingar, är det inga större problem eftersom Migrationsverket kräver, hotar med lagändring och lovar landets kommuner att de måste ordna platser till alla de som kommer hit. Just när det gäller Stockholm har man alltså ”ställt upp” för Migrationsverket i våras, och man rapporterar stolt att man ”välkomnar flyktingbarn”, som man kan läsa i denna artikel. För varje flyktingbarn har vi alltså minst en svensk student som inte kan gå på något av universiteten.

Alltså är det så att de fåtaliga bostäder som finns runt om Stockholm har gått till invandrare och ”ensamkommande flyktingbarn”, alltså skäggiga muslimska ankarmän, och det finns nu inga bostäder att få tag i. Till saken hör att varje ”flyktingbarn” kostar svenska skattebetalare ca 1.2 miljoner per år. Man undrar vad en svensk som arbetat hela sitt liv och lever på vanlig pension skulle tycka om den årliga monetära ersättningen. Så nu finns det ingenstans att bo för de som vill studera i Stockholm, och man kan bara dra slutsatsen att de som kommer till Sverige som ”flyktingar” är viktigare är de svenska ungdomar som vill ha universitetsutbildning. Man kan inte undgå att fråga sig vilken framtid dessa ”pensionsräddare” är för Sverige? De måste vara fruktansvärt välutbildade när de kommer hit för att få högre prioritering i bostadskön än svenska studenter som uppenbarligen är kvalificerade för och har fått en plats på något av Stockholms universitet. Men SvD berättar i en artikel att Samtidigt känner man den fina ”berikningen” och ”nybyggarandan” i form av bilbränder, kravaller, gängkriminalitet, våldtäkter och annat som något vi verkligen har saknat i Sverige tidigare.

Sedan har vi ju det här med hur fort alla dessa ”flyktingar” kommer ut på arbetsmarknaden. Jag vill minnas att för ett halvår sedan eller så, fann Muad Olofsson det inte acceptabelt att mindre än hälften av de ”flyktingar” som kom från Afrika inte hade arbete efter 10 år. Så man undrar ju hur de ordnat sin försörjning under dessa tio år. Vidare kan vi i dagens SvD läsa en artikel som lyder ”Bara 60 av 4000 nyanlända i jobb.”. Denna artikel var så kontroversiell, eftersom den innehöll något som inte är riktigt PK, att SvD ”flashade” den några timmar, sedan försvann den. Kanske var den lite främlingsfientlig, eller gynnade SD, så den fick bara visas några timmar. Den var inlagd 14.22 men borta på kvällen. Detta är länken.

Så du må tycka att detta inlägg är ”främlingsfientligt” om du vill. Jag har dock inget emot de personer som kommer till detta land om de kommer hit för att arbeta eller verkligen är flyktingar. Men det är mycket få, tyvärr. Men för den skull är de inte sämre människor, men det är solklart att de kommer till landet som flyter av mjölk och honung, drar valser för naiva myndigheter och gör vad som behövs för att få del av den välfärd och det sociala skyddsnät vi och våra förfäder byggt upp.

Så våra ungdomar kan inte fullfölja sina studier p.g.a. bostadsbrist vid universiteten, och massor med andra svenska ungdomar flyr vanligtvis till Norge för att ta skitarbeten. Alla ska tydligen ersättas av ”berikarna” som uppenbarligen är raketforskare, och kommer att tillföra detta land enorma kunskaper och rädda framtidens Sverige. Ursäkta, Billström, Ullenhag och alla politiker inom sjuklövern – Ni är rökta ag tror inte ett ord av vad ni säger. Ni ljuger svenska folket rakt i ansiktet och skäms inte för det.

Inga kommentarer: